promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Hámori Luca meccse után, erre a válaszra várt fél Magyarország

Kiderült az igazság Hámori Luca meccse után, erre a válaszra várt fél Magyarország

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Hámori Luca nem sokkal a mérkőzés után adott interjút, amelyben választ kaphattunk a sokakat izgató kérdésre is.

A szombat volt az a nap, amikor szinte egész Magyarország egyetlen fontos mérkőzést várt fél 6 körül a tévében a párizsi olimpia programjában, hiszen ekkor csapott össze az elődöntőbe jutásért a nők között a 66 kg-os negyeddöntőben. A meccset nagyon komoly szakmai vita előzte meg, miközben az online közösségi terekben is elképesztő visszhangot váltott ki az összecsapás.

Valószínűleg komoly változások indulnak be majd a sportágban a történtek után, amelyek nem hagynak maguk után állóvizet, ez garantálva van, hiszen elképesztő médiaesemény volt a meccs, világszerte is nagyon sokan nézték. A nagy külföldi lapok is beszámoltak róla, természetesen a meccs előtt és után is záporoztak a cikkek.

A témában idehaza is nagyon sokan megszólaltak a meccset megelőzően, illetve a meccs után is. Többek között a neves műsorvezető is, az ATV egyik legismertebb riportere, Rónai Egon is kifejtette a véleményét az online térben.

A Team Hungary nevű oldal készített egy közel hétperces interjút a magyar ökölvívóval, Hámori Lucával. A beszélgetésben pedig szóba került az is, ami sok százezer magyar elméjébe éghetett bele a meccs nézése közben, amikor a második menet után Hámori Luca a sarokban azt mondta az edzőjének, hogy nem tudja legyőzni ellenfelét.

A riporter is kitért rá, hogy ez volt az a mondat, amíg valószínűleg míg él, nem fog elfelejteni. A riporter pedig megkérdezte az ökölvívótól, hogy mégis miért csúszott ki ez a mondat a száján?

A magyar olimpikon a pillanat feszültségével indokolta ezt, illetve elmondta azt is, hogy pontosan mit rézet ekkor, mi volt az a nyomás, ami kiváltotta belőle ezt a mondatot, amelyre felfigyelhettek a tévénézők is.

A sportoló azonban azt is hozzátette, hogy ő ezt az egész mérkőzést jól élte meg.

Az interjú ezen része a kattintás után el is indul: