promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött az Európa-bajnokság hősének barátnője, Cucurella szíve csücske bugyiban mutatta meg bájait

Levetkőzött az Európa-bajnokság hősének barátnője, Cucurella szíve csücske bugyiban mutatta meg bájait

Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Ő volt a spanyol csapat egyik hőse, milliók ismerték meg gyönyörűen csengő nevét.

Az Európa-bajnokságon szoríthattunk a magyar válogatottért is, ám végül balszerencsénkre úgy alakult, hogy még a rekorder 100. percben szerzett Csoboth Kevin-gól is kevés volt a továbbjutáshoz. Szoboszlaiék végül harmadikok lettek a csoportban, és éppen lecsúsztak a legjobb csoportharmadikos számításos

A 2024-es németországi Európa-bajnokság bizony abból a szempontból nem hozott meglepetést, hogy a legjobb csapat nyerte a tornát. Ritka az ilyen felállás, de van rá példa a futball történelmében. Spanyolország pedig úgy kapta meg a koronát Németországban, hogy minden meccsüket megnyerték, minden pedig egy nagyon is erős Horvátország elleni 3:0-ás győzelemmel kezdődött.

A spanyolok hősök lettek, az elképesztően jó focit játszó csapat tagjainak neveit pedig megismerte a világ azon fele is, amely még nem ismerte őket. Yamal, Wilkins, Olmo és Cucurella videóitól azóta hemzseg a közösségi média. Cucurella pedig korábban még olyan ígéretet is tett, ha megnyerik az Eb-t, akkor vörösre festi a haját, nos, még ez is megtörtént az elmúlt napokban.

Ám a Chelsea balhátvédjének gyönyörű barátnőjét is felkapta a média, róla is egyre több képet láthattunk.

Marc Cucurelláról amúgy az elmúlt időszakban rengeteg kép jelent meg, jellegzetes hajkoronája után is igazi közönségkedvenc lett, sokan pedig nem tudták, hogy már nagyon régóta viseli ikonikus viseletét. Sok spanyol játékos mellett ő volt az Eb egyik legnagyobb hőse, védőmunkájával megágyazott annak, hogy a spanyolok felértők Európa csúcsára, és ki tudja, hogy a következő viadalon, a Világbajnokságon hogy szerepelnek majd a spanyolok, akik már most az egyik legnagyobb favoritok.

Így néz a ki a gyönyörű Claudia Rodríguez: