promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angol oldal szúrt oda a magyar válogatottnak, kikerült az internetre a váratlan megjegyzés
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiestünk, de sokáig reménykedtünk, most erről a reménykedésről szólt egy poszt.

A magyar válogatott Skócia elleni sikerrel egy dolgot elért az A-csoport harmadik fordulójában, azt, hogy a remény megmaradt a továbbjutásra, és annak ellenére, hogy jó néhány dolognak teljesülnie kellett volna, ahhoz, hogy összejöjjön az áhított továbbjutás, Magyarország nagyon reménykedett, mivel úgy alakultak már korábban is a csoportok, hogy bizony bármi megtörténhetett. Az utolsó, a harmadik fordulóban pedig sok nagy csapat játszott sok kicsivel, és nehéz lett volna arra számítani, hogy a kicsik a nagyok fölé kerülnek.

Szoboszlaiék számára a legtöbb variáció teljesült is, még annyi hiányzott, hogy Cristiano Ronaldóéknak nem szabadott volna kikapni Georgia válogatottjától, egy iksz nagyon jól jött volna a magyaroknak. Ám a meccs nem úgy alakult, ahogy azt idehaza sokan várták. Már a legelején megszerezte Georgia a vezetést, az a csapat, aki csoport negyedikként, a Nemzetek Ligája-szereplésnek köszönhetően jutott ki a kontinensviadalra, az Európa-bajnokságra,

és amely 74. a világranglistrán, tehát a leghátrébb szerepel valamennyi Eb-résztvevő közül.

Mégis óriási bravúrt hajtottak végre, a győzelmük megérdemelt volt a meccsen mutatott játék után. Bár az is érdekes, hogy több portugál újság arról írt még a meccset megelőzően, hogy Portugáliának jobb lehetne, ha Magyarország helyett Szlovénia válogatottjával csapna össze az egyeneses kieséses szakaszban (IDE kattintva elolvashatjátok, mivel érveltek a portugál lapok).

Az eredmény sokakat váratlanul ért, a talkSPORT BET nevű oldal pedig egy kicsit oda is szúrt a magyaroknak, említik Csoboth Kevin 100. percben rúgott gólját, majd Georgia csodáját, és azt is megjegyzik, hogy Georgia hányadik helyen áll a ranglistrán.

Majd megjegyzik azt is:

"Teljes örömtől a teljes kétségbeesésig három nap alatt." (fejjel lefelé, mosolygó emoji)

Íme a teljes poszt:

És így ünnepelt Georgia a történelminek számító továbbjutás után, így ünnepelték a diadalmat Cristiano Ronaldóék felett:

(Forrás: FutballSport)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás