promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ámul az ország, Ádám Martin szakáll nélkül és trendi hajjal, 11 évvel ezelőtti videó került elő a magyar játékosról
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ő lett a mémkirály a magyar válogatottban, a külföldiek is imádták.

A magyar válogatott ugyan kiesett az Európa-bajnokságról, de ez nem jelenti azt, hogy ne tettünk volna le olyan dolgokat, amelyekről még évekig, sőt, akár évtizedekig is beszéljenek majd a futballrajongók szerte a világon. Csoboth Kevin például nem kisebb tettet hajtott végre, minthogy belőtte a legkésőbbi Eb-gólt, ezzel pedig egycsapásra rekorder lett.

Csoboth Kevin pontosan a 99. perc 32. másodpercében gurította/törte be a labdát a skótok kapujába ezzel pedig Magyarország megszerezte a csoport harmadik helyet, éppen a skótoktól véve el a lehetőséget, hogy reménykedjenek egy esetleges továbbjutásban. Ezt a gólt tehát még sokáig emlegetni fogják a történelemben.

Ádám Martin azonban már az első meccsen nagy feltűnést keltett.

Ádám Martin nagyon rövid idő alatt lett egy internetes szupersztár. Olyan érdekes megjegyzéseket fűztek magyar játékos megjelenéséhez, minthogy minden idők legkevésbé labdarúgónak tűnő labdarúgója, de közben magyar vikingnek is nevezték a játékost. Ám az internet népe nagyon kreatívnak bizonyult ebben, hogy különböző kis hasonlatokat aggasson a magyar játékosra, aki később reagált is ezekre, és azt mondta, hogy csak nevet ezeken.

Később Azahriah is megszólalt a témában, azt mondta, hogy az egész ország szívéből büszke erre az emberre, és ez a lényeg.

Azóta rengeteg régi felvétel került elő Ádám Martinról, több olyan is, amelyen még az ikonikus szakáll nélkül látható a fiatal játékos. Az elmúlt napokban pedig a YouTube elkezdte még dinamikusabban feldobálni ezeket a videókat, így sokan találkozhattak már az igazán szenzációs felvételekkel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás