promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert most Marco Rossiról mondta el a véleményét, rengetegen fognak ezzel egyetérteni
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Puzsér Róberték a Kapitányok országa című műsorban új szemszögből elemezték a magyar válogatottat.

Puzsér Róbert, Egri Viktor és Boros Tamás újra összeült, hogy most a kiesés után is megelemezzék a magyar válogatott teljesítményét az Európa-bajnokságon, a műsorban most többek között nagyobb hangsúly esett a jövőre is, illetve Marco Rossiról is szóltak. Miközben egy kicsit magyar társadalomtörténeti, mélylélektani témákba is belemásztak a műsorban.

Sajnos az éjjel véget ért a magyaroknak, és ezt már az adás legelején is sommázták. Majd öt kép következett az adásban, ezen a képen pedig olyan jelenetek látszódtak, amelyek sorsfordítónak is bizonyulhattak a magyar válogatott szereplését illetően. Ezeket járták körbe Puzsérék bővebben.

Hogy melyik volt ez az öt téma?

  • Willi Orbán és Gündogan találkozása, fault volt-e?
  • Varga Barnabás sérülése
  • Ádám Martin-mém
  • Csoboth-gól
  • Georgia megveri Portugáliát

Puzsér arról is kifejtette a véleményét a műsorban, hogy Marco Rossira nincs teljesen jó hatással a magyar futballközvélemény, erről bővebben is beszéltek az egyik etapban. De szóba került többek között az is a műsorban, hogy marad-e Rossi? A műsorvezetők ezt a témát is körbejárták.

De arról is szó esett a műsorban, hogy mit ronthattunk el a pályán.

Ez már a sorozat negyedik része volt, előtte mind a három csoportmeccset kielemezték a műsorvezetők. A túl nagy elvárások kapcsán ezt mondta Puzsér még egy korábbi adásban:

"A magyar válogatott még az olyan csekély esélyesség terhét sem viseli el, mint amilyen a Svájc elleni esélyesség volt. Amennyiben a magyar válogatott esélytelenebbül lép pályára, föl tud nőni a kihíváshoz, és meccsben tud lenni, és akár jó egy döntetlenre vagy egy bravúros győzelemre is. Ha viszont nem teljesen esélytelen, hanem úgy tulajdonképpen elvárás, hogy jól játszon és hogy nyerjen, akkor fejben szétesik."

Íme a legfrissebb elemzés a magyar válogatott szereplésével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás