promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert döbbenetes dolgot mondott Szoboszlai Dominikról, itt a videó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Lejátszottuk az első mérkőzésünket az Európa-bajnokságon, sűrű elemzések folynak még mindig.

Megkezdődött az Európa-bajnokság, és most tényleg minden tekintet erre szegeződik Magyarországon is, nem is csoda, hogy minden fórumon tartanak plusz műsorokat, ahol elemzik a látottakat. Természetesen a többi meccs elemzése mellett a szakértők azt is nézik, hogy mi történik a magyar válogatott mérkőzésein az A-jelű csoportban, amelyben Magyarország válogatottja Németország nemzeti tizenegyével, Skócia legjobbjaival és Svájc válogatott labdarúgóival találkozik.

Utóbbi esetben pedig már múlt időt kell használnunk, hiszen Szoboszlai Dominikék szombaton találkoztak Svájc válogatottjával, és egy rossz első félidő után benne volt a meccsben az is, hogy a magyar válogatott kiegyenlít, ám a végén jött a csattanó. Svájc végül két góllal elhúzott a lefújás előtt közvetlenül, és ez is maradt a végeredmény.

A magyar válogatott számára tehát Németországon és Skócián át vezet az út majd a továbbjutás felé, ezeken a meccseken pedig minél több pontot és minél több gólt kell majd szereznünk, hogy továbbjuthassunk, akár legjobb csoportharmadikként.

A mérkőzést Puzsér Róbert, Egri Viktor és Boros Tamás is elemezte a Spirit FM-en a Kapitányok országa című műsorban is. Már a kezdés is tartogatott meglepetéseket, hiszen Boros Tamás azzal a felütéssel fordult Puzsér Róberthez:

"Győzike azt mondta a meccs után Szoboszlairól, hogy...?"

Ám választ erre nem kaptunk, hiszen Győzike nem mondott semmit, ennek ellenére érdemes megnézni Puzsér és a műsorvezetők reakcióját az igazán egyedi hangvételű műsorban, amelyben magyarságtudat, foci és egy rakat társadalmi kérdés keveredik.

Puzsér többek között beszélt a műsorban a Szoboszlai Faktorról is, igazán új perspektívából elemezte a világhírű magyar focistát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás