promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar válogatott sztárjának gyönyörű feleségén csak ámulunk: nem csoda, hogy elrabolta a szívét
Borítókép:  Profimedia/IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pályán aratott sikereket rendesen megalapozza a magánéleti sikerével a magyar sztár.

Gulácsi Péter évek óta stabil kezdője az RB Leipzig csapatának, a Bundesliga egyik legjobb kapusaként tartják számon, voltak olyan szezonok is, amikor egész Európában őt tartották a legjobban teljesítő hálóőrnek. Nem véletlen, hogy hosszú évek óta a magyar válogatottnak is a kezdőkapusa, Marco Rossi is mindig bízik benne.

Nyugodt szívvel kijelenthető, hogy Gulácsi Péter karrierje rendkívül sikeres, ezt azonban meg tudja fejelni azzal, hogy a magánéletben is kiváló helyzetben van: csodálatosan gyönyörű felesége van, akivel ráadásul már két közös gyermekük is van, Dominik és Vince. Ráadásul nem tekinthető ez friss szerelemnek, korábbi interjúkból kiderült, hogy majdnem 15 éve együtt vannak már.

Gulácsi felesége, Vígh Diána ráadásul egy gyönyörű modell és egyáltalán nem látszik meg rajta, hogy már két gyerekszülésen is túl van: egészen parádés alakja van. Számos olyan kép látható a modell Instagram-oldalán, amelyből egyértelműen kiderül, hogy nagyon gyakran járhat edzőterembe, a gyakori edzéseknek köszönhetően pedig rendkívül csinos.

A család legutolsó Instagram-posztja ráadásul nagyon aranyosra sikerült: közös képeket osztottak meg a stuttgarti mérkőzésről, ahol együtt pózolnak, mindenki magyar válogatottas, Gulácsi Péteres meccsben. Látszódott, hogy a gyerekek jól érzik magukat és fantasztikus látni, hogy a családfőt „munka közben” is mennyire támogatják.

Habár pozitív eredménnyel zárta a magyar válogatott az Európa-bajnokságot, sajnos Vígh Diána, illetve a kis Vince és Dominik sem láthatják már édesapjukat védeni a továbbiakban a mostani kontinenstornán, ugyanis a magyar válogatott az utolsó pillanatban kiesett a legjobb harmadikak közül, így számunkra véget ért a torna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás