promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elit trollkodás a magyar meccs előtt a légitársaságtól, rengeteg skótot magukra haragítottak

Elit trollkodás a magyar meccs előtt a légitársaságtól, rengeteg skótot magukra haragítottak

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Magyarország végül megnyerte 1-0-ra a Skócia elleni mérkőzését, a skót szurkolóknak azonban nem csak ezért volt mérgelődni valójuk.

Magyarország nagyon nehéz csoportkörön van túl a 2024-es Labdarúgó Európa-bajnokságon, az A jelű négyesből még mindig nem jutottunk hivatalosan tovább, köszönhetően annak, hogy az angolok nem tudták megverni a szlovénokat, így a mai napon is imádkoznunk kell, hogy Törökország megverte Csehországot, valamint Portugália Grúziát.

A magyar válogatott sajnos érzékeny vereséget szenvedett a svájci válogatottal szemben, a 3-1-es zakóval nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, viszont a skótok ellen nagyot mentettünk az utolsó percben. A mérkőzés végig 0-0-ra állt, viszont az utolsó pillanatban Csoboth Kevin megmentette a napot és megszerezte a 3 pontot érő gólt a nemzeti tizenegynek.

Az ilyen sorsdöntő mérkőzések előtt nem ritka, hogy a két szurkolótábor hergeli egymást, megpróbálják bosszantani a másikat, az azonban még így is relatíve ritkaságnak számít, hogy egy nagyobb cég beszáll a trollkodásba. A Wizz Air azonban pontosan ezt csinálta, ráadásul egészen parádés módon, méghozzá a szombati nap folyamán, egy nappal a magyar-skót előtt.

Egy Fraser „Ben” Murdoch nevű Twitter-felhasználó osztotta meg a képet ugyanis, hogy a Glasgow Nemzetközi Repülőtéren a szombati nap folyamán ott volt egy Wizz Air-es kép, azonban ebben volt némi különleges: Team Hungary festéssel jelent meg. Ez a trollkodás kifejezetten bátor annak fényében, hogy mekkora tétje volt a mérkőzésnek.

Forrás: Twitter/Fraser Ben Murdoch

Nincs további elérhető információ a magyar csapatos festésű repülővel kapcsolatban a skót repülőtérről, így az sem, hogy az esetleg szurkolókat szállított volna-e az EB-re, az lett volna csak igazán vicces. A trollkodás azonban így is top szintű volt, minden elismerés ezért a légitársaságnak, hogy egy kicsit bosszantották a skót szurkolókat.