promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A magyar foci pusztulását követeli hazánk megosztó színésze, kiakadt a válogatottra

A magyar foci pusztulását követeli hazánk megosztó színésze, kiakadt a válogatottra

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Nyilvános bejegyzésben követeli a magyar foci pusztulását az ország színésze, aki nem először haragítja magára az embereket.

Bár a magyar válogatott az eddigi két meccsén nem tudott győzni, azért mindenki kitartóan szurkol Szoboszlai Dominikék csapatának az Európa-bajnokságon. A következő mérkőzés vasárnap este, 21 órától lesz látható élőben, amit Skócia ellen fogunk vívni. Még mindig van esély arra, hogy a magyar válogatott bejusson a nyolcaddöntőbe, hiszen ha sikerül megverni Skóciát, akkor három ponttal a négy legjobb harmadik helyezett egyikeként juthat tovább. Szoboszlai Dominikékra tehát most nagy teher nehezedik, hiszen nem akarnak újabb csalódást okozni a hazai szurkolóknak.

Azonban vannak, akik már teljesen lemondtak a hazai csapatról. Alekosz például folyamatosan arról posztol, hogy még véletlenül sem a magyaroknak szurkol az Európa-bajnokságon - emiatt sokan szidják is a nyilvános bejegyzései alatt; azonban nem ő az egyetlen hazai híresség, aki kivágta a biztosítékot a magyar embereknél.

Konkrétan a magyar foci pusztulását követeli a közösségi oldalán hazánk egyik megosztó színésze, Hujber Feri, aki nem először haragítja magára az embereket. A Valami Amerika sztárja korábban nagy port kavart, amikor két egymást követő műsorban furcsán viselkedett a Mokkában - sokak szerint valamilyen szer hatása alatt állt, mikor az élő adás folyt, de Hujber Feri tisztázta, hogy valójában a Mokka stábjával akart szórakozni egy kicsit, és erre minden oka meg is volt.

Azonban most túl messzire mehetett, ugyanis többször is módosítani, átírni volt kénytelen a posztját, amiben beolvasott a magyar válogatottnak. Hujber Feri ugyanis annyira kiakadt Szoboszlai Dominikék EB-szereplésére, hogy most a magyar foci pusztulását követeli.

„11 magyar senki! + Legalja magyar futball! Annyi pénzből, amiből a kultúrát, egészségügyet, oktatást alapjaiban lehetne megváltoztatni! Remélem, gyorsan kiestek!! #pusztuljelmagyarfoci”

- szólt az eredeti poszt szövege, ezt azonban hamar törölte.

Bizonyára sok negatív kommentet kapott rá a követőitől, ugyanis nemcsak, hogy új szöveggel rakott ki egy másik posztot, de korlátozta is a hozzászólásokat alatta - ez az oka, hogy látszólag egyetlenegy sem érkezett rá. Az új posztban a magyar foci pusztulása ugyanúgy ott van, a felvezetés viszont ennyiben változott:

„»Mindig is próbáltam a csapatot lecsillapítani, hogy gyerekek, azért magyarok vagyunk..« Ez a gyerek aztán tud motiválni!”