promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarország legkínosabb tévésszerepléseként emlegetik ezt a videót, azóta sem égett senki élő adásban ekkorát
Borítókép:  https://www.youtube.com/@Aknow
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még arra az interjúra, ami után egy egész ország állt megdöbbenve és találgatások egész sora indult el?

A kérdéses videóban Hujber Ferit hívták be a Mokka reggeli adásába és a műsorvezetők egy egészen egyszerű, megszokott beszélgetésre számítottak. Ennél nagyobbat azonban nem is tévedhettek volna, ugyanis ami ott történt, az kis túlzás nélkül egy egész országot mozgatott meg.

A külön pikantériája a dolognak, hogy több, máig nem egészen tisztázott dolog is történt: egyrészt a műsor első pár másodpercében látszik a felkonferálás után, hogy a műsorvezetők valami olyan dolgot mondtak Hujber Ferinek, ami valószínűleg nem lett leegyeztetve és ez nem tetszett a színésznek. Az ilyen interjúk általános menetrendje az, hogy a behívott vendég előre megkapja a beszélgetés vázlatát, esetleg a pontos kérdéseket is akár, hogy senki ne kerülhessen kellemetlen helyzetbe. Hujber arckifejezéséből azonban az látszik, hogy itt valamiféle gebasz lehetett ezzel kapcsolatban.

Ezután ezt az információt szóban is megerősíti és jelzi is, hogy egyáltalán nem erről a beszélgetésről volt szó, illetve utal az előzőleg általam leírtakra: telefonos egyeztetésnél azt mondták neki, hogy szimplán kíváncsiak rá, hiszen régen látták vendégül és szeretnék ha mesélne.

A helyzet itt már elég kellemetlen, mivel szembesíti is a műsorvezetőket ezzel a ténnyel, akik próbálnak visszakozni és elmondják, hogy az interneten olvasták ezt az információt, mire Ferinek sem kell több, azonnal visszavág és jelzi, hogy ami az interneten van az egy dolog, azonban ami meg lett beszélve az egy másik.

Ezután veszi kezdetét az igazi ámokfutás, amiből semmit sem szeretnénk lelőni, ha van 15 percétek nézzétek meg a videót, ha először látjátok akkor azért, ha pedig már megvolt, akkor nosztalgiázzatok vele egyet.

Ezek után látni fogjátok, hogy a második furcsaság az volt, hogy az első (botrányos) videó és a (szintén botrányos) lezajlott adás után visszahívták a színészt és lement a második adás, aminek a vége a legnagyobb poén és hatalmas fordulat kerekedik ki az egész katyvaszból.

A videókat ide katitntva tudjátok megnézni, ne hagyjátok ki:

Fogalmunk sincs ezek után mi történt a TV2-nél, de az biztos, hogy főhetett a fejük az egész miatt, a nézettség viszont valószinűleg parádés volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás