promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megmutatta 19 évvel fiatalabb expornós menyasszonyát Hujber Feri, igazi gazellatestű szépség csavarta el a színész fejét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Hujber Feri 19 évvel fiatalabb menyasszonya.

Hujber Feri 2004 és 2018 között volt együtt feleségével, Tölgyesi-Khell Cynthiával, de az utolsó években már megismerkedett új szerelmével, akivel azóta is felhőtlen boldogságban élnek. Szőke Krisztina 2016-ban lépett be a színész életébe, aki 2017-ben el is jegyezte őt.

Szőke Krisztina eleinte nem is tudta, hogy kedvese egy nagyon híres színész Magyarországon - ebből is látszik, hogy nem az volt számára a megnyerő Hujber Feriben, hogy ismert személy. A Valami Amerika sztárjánál 19 évvel fiatalabb, gazellatestű, csinos hölgy annak idején pornószínészként tevékenykedett - Feri pont egy felnőttfilmben figyelt fel rá.

Hujber Feri egyébként korábban sok botrányba keveredett a viselkedése miatt; egyszer például a Mokkában verte át a műsorvezetőket olyan lehetetlen kijelentésekkel, miszerint Jézus Krisztus egy színész volt, maga a keresztre feszítés pedig egy hatalmas előadás, amin történt egy baleset, és a Jézust alakító színész életét vesztette.


Miután eljegyezték egymást, rögtön elkezdték tervezgetni az esküvőt, amit 2020-ra időzítettek be, de a pandémia közbeszólt. Azóta sem sikerült még bepótolniuk az esküvőt, de 2021-ben megszületett első közös gyermekük, aki a Regő nevet kapta.

Hujber Feri és Szőke Krisztina azóta is nagyon boldog egymással, és néha-néha közös képen meg is mutatják magukat a közösségi oldalukon. Ezúttal a boldogságtól sugárzó menyasszony rakott ki kettejükről egy fotót, amin Feri szerelmesen öleli és puszilja arcon kedvesét.

Az egykor botrányos viselkedéséről és alkoholproblémáiról ismert színész tehát végre megtalálta a számításait, kikötött, és most már csak az a fontos neki, hogy a családja mellett legyen, és mindent megadjon nekik.

Így néz ki Hujber Feri 19 évvel fiatalabb menyasszonya:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás