promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hujber Feri feladta A Konyhafőnök VIP-t, aztán jött a fordulat - videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül Fördős Zé beszélte rá a színészt, hogy legalább azt várja meg, amíg a zsűri megkóstolja az ételét.  

A kötekedősebb nézők még azt is mondhatják, hogy a legutóbbi A Konyhafőnök VIP tele volt előre megírt jelenetekkel, pedig nem. Hiába vannak többnyire ismert emberek ebben a típusú szériában, ők is ugyanúgy tízmillió forintért küzdenek, mint bárki más. Talán az engedékenység még az első pár pillanatban meg szokott lenni a zsűri részéről, aztán az is eltűnik.  

Az első kötényszerző nap bőven voltak fordulatok, és itt nem azt kell nézni, hogy Rácz Jenő és Sárközi Ákos beálltak főzni. Előbbi amúgy 1 percet kapott a piactéren nehezítésként, míg utóbbit Zé a pulthoz kötözte, vagyis csak azon belül tudott mozogni.

A legnagyobb meglepetést Hujber Feri okozta, aki a főzés után annyira elégedetlen volt magával, hogy feladta a versenyt.

„Szeretnék majd legközelebb a mosogató VIP-ba jönni, és nagyon köszönöm ezt a lehetőséget”

- mondta a színész, majd még a kóstolás előtt otthagyta a zsűrit.

Utána Fördős Zének sikerült visszacsábítania, hogy legalább azt várja meg, amíg véleményezik az ételét. Hujber annyira maximalista és csalódott volt, hogy el is sírta magát. Az indoka szerint nem akarta elvenni a többiektől a lehetőséget. Végül megkapta a kötényt Rácz Jenőtől, de Sárközi Ákos a hozzáállása miatt már nem hitt benne.

Ahogy az lenni szokott, volt olyan versenyző, akit mind a két Michelin-csillagos szakács meg akart szerezni magának, és ismét találkoztunk olyan pillanattal, amikor már kiejtettek egy versenyzőt, de mégis visszahívták.

A pénteki adást érdemes lesz nézni, mert Fördős Zé minden szívatást visszakap a séfektől: egy mikróval kell majd elkészítenie a tésztaételét. Olyan jelenet jön, amit még a műsor előtt láthattok, mivel nem volt benne az előzetesben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás