promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A németek csúnyán lejáratták magukat a magyarok elleni meccs előtt, fájdalmas öngólt lőttek már az első félidőt jelző sípszó megszólalása előtt

A németek csúnyán lejáratták magukat a magyarok elleni meccs előtt, fájdalmas öngólt lőttek már az első félidőt jelző sípszó megszólalása előtt

Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Órákkal a magyar-német meccs előtt Németországnak sikerült nevetségessé tennie magát a magyarok előtt.

Bár a svájciak ellen kikaptunk, most itt a lehetőség, hogy szépítsen a magyar válogatott az Európa-bajnokságon, ugyanis szerdán 18 órakor a németek ellen lépnek pályára Szoboszlai Dominikék. Az ilyen komoly meccsek előtt gyakran vannak olyan esetek, hogy az adott nemzetek megpróbálják megtippelni, hogy mi lesz a végeredmény, és most a németek mindent bevetettek, hogy megbizonyosodjanak róla már jó előre, hogy valóban ők fogják megnyerni ezt az EB-mérkőzést.

Az egyik németországi állatkertben egy teknős kétszer is azt "mondta", hogy a németek fognak nyerni, és hasonló véleményt mondott a lipcsei állatkertben élő oroszlánfóka is. De hogy még biztosabbak legyenek benne, a hamburgi vonatot is megkérdezték, mit gondol a meccs végeredményéről. Igen szürreális ötlet, hogy éppen egy vonat fogja megmondani, miként végződik a magyar-német meccs, de mégis letette a voksát a hatalmas jármű, nem is akárhogyan.

A németek aztán kikérték az emberek véleményét is, hogy mit gondolnak az Európa-bajnokság egyik legfontosabb mérkőzéséről. Az egyik áruházlánc, a Kaufland kirakott egy posztot néhány órával a meccs előtt, rajta egy képet, aminek bal oldalán van egy tésztás, barna mártásos, húsos étel, ami a németeket szimbolizálja, a jobb oldalon pedig értelemszerűen a magyar lenne, de az ételt egyszerűen képtelenség beazonosítani.

Ilyen étel nem létezik a magyar gasztronómiában. Ha külföldiek fejével gondolkodunk, akkor mi jöhetne szóba, amiről azonnal megmondja bárki, hogy ez Magyarország:

nyilvánvalóan a gulyás és a pörkölt.

Csakhogy az alábbi kép egyikre sem hasonlít, hiszen a gulyás ugyebár egy leves, tehát se tejföl, metélt pedig pláne nem, a pörköltöt pedig inkább nokedlivel szokták enni, viszont a pörköltszaft nem így néz ki. A Telex szúrta ki egyébként ezt a posztot, és úgy vélik, a mesterséges intelligencia készítette ezeket a képeket, tehát az MI sem tudja, hogy milyen pontosan a magyar gulyás vagy pörkölt.

Mindenesetre ez most egy öngól a németek részéről, ezzel inkább csak saját magukat tették nevetségessé - hiába a nevető emojit választották ki a magyarok részére (mutatván ezzel, hogy szerintük teljesen kizárt és vicces elgondolás, hogy a magyaroknak lenne bármi esélyük Németország ellen).