promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa videó készült a magyar válogatottnak az EB-re, tízezrek látták már

Furcsa videó készült a magyar válogatottnak az EB-re, tízezrek látták már

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Felkerült egy furcsa szurkolói videó, amit a magyar csapatnak címeztek.

Sokféleképpen lehet szurkolni egy focicsapatnak. Ha nem is tudunk kint lenni az Európa-bajnokság helyszínein, hogy a stadionokban támogassuk a magyar válogatottat, az is elég, ha akár otthon, akár egy vendéglátóhelyen egy baráti társasággal együtt nézzük a tévén a meccseket, és skandáljuk, hogy

„ria-ria-hungária”.

Ez elsősorban a felnőtteknek szóló lehetőség, a kisebb szurkolók, a gyerekek jobb esetben otthon követhetik a mérkőzéseket az édesapjukkal. Viszont a napokban készült egy első blikkre furcsa videó, ami abból a célból született, hogy a legkisebbek is tudjanak szurkolni a magyar válogatottnak.

Már tízezrek hallgatták meg azt a dalt, amit a gyerekek újdonsült kedvence, Brandnyúl énekel. A Ria Ria (Győzni kell) című nóta egészen fülbemászó dallamával és minden gyermek számára könnyedén megtanulható szövegével szurkolásra buzdítja a kicsiket, de a közösségi oldalon olvasható kommentek azt bizonyítják, hogy a szülőket is azonnal elkapta a Brandnyúl szurkolói láz.

Brandnyúl egy beöltözött férfi énekes, aki táncosaival és jól ismert dalaival járja folyamatosan az országot, és ahol csak fellép, ott gyerekek és szülők együtt buliznak, énekelnek, táncolnak kedvenc nyuszijukkal. Most, hogy felkerült a Ria Ria (Győzni kell), ez a nóta is bekerült a repertoárba, és biztos, hogy mindig fel fog csendülni a koncerteken, hiszen nem csak az EB-n lehet szurkolni a magyaroknak.

Nyilván most az Európa-bajnoksághoz időzítve született, de a videoklipben több másik sportág is megjelenik, tehát mostantól a gyerekek mindig ezzel a dallal szurkolhatnak a hazai csapatoknak; akár a következő nyári olimpiai játékokon, amit idén rendeznek meg Párizsban.

Brandnyúl legújabb szerzeményében egyébként a 2016-os labdarúgó EB idején felturbózott Soho Party sláger jól ismert sora is felcsendül; nem csoda, hiszen 8 éve ez lett a magyar labdarúgó-válogatott és a szurkolók himnusza, de azóta is minden meccsen együtt üvöltik a drukkerek, hogy

„Az éjjel soha nem érhet véget”.