promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamburgi vonat mondta meg, ki nyeri a német-magyar meccset - a németek egészen elképesztő videókat töltenek fel a mérkőzés előtt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Németországban már mindennel azon vannak, hogy kiderüljön, mi lesz a késő délutáni mérkőzés eredménye.

Este következik az év egyik legjobban várt mérkőzése, amely a közelmúlt fényében még fontosabb lett. A 2024-es németországi Európa-bajnokságon egy igazán nehéz csoportba kerültek Szoboszlai Dominikék, hiszen a jó erőt felvonultató Svájc mellett a házigazda Németországgal is egy csoportba kerültünk.

Akik már ezen a mérkőzésen el is dönthetik a továbbjutás kérdését, persze kettős a dolog, hiszen egy német győzelem Németországot továbbjuttatja, Magyarországot pedig nagyon távolra tolja a továbbjutástól, hiszen a legjobb csoportharmadikok versenyében az első meccsen elszenvedett kétgólos vereség nem tűnik túl biztatónak.

De mi lesz a meccs eredménye?

Pontosan nem tudjuk még előre, ám a németek azon vannak, hogy mindenféle módon kiderüljön, és a döntést a szerencsére bízzák.

Németországban hatalmas divatja van annak, hogy a meccsek előtt különböző tárgyak vagy állatok segítségével megpróbálják kideríteni, hogy vajon mi várható. Ezek a videók most is elképesztően virálisak lettek a YouTube-on.

Ascherslebenben van egy állatkert, ahol Monty teknőst kérdezik meg rendszeresen arról, hogy ki nyer majd. A teknős pedig most másodszor is azt hozta ki, hogy Németország nyeri a mérkőzést. A Lipcsei Állatkertben pedig Sissi, az oroszlánfóka elé helyeztek két vödröt, az egyiken német, a másikon pedig magyar zászló volt, Sissi pedig döntött.

Ő is Németországot hozta ki győztesként.

Gretl pedig, a felső-bajorországi birka, aki rendszeresen tippel, szintén Németországot hozta ki győztesen. Ám a legabszurdabb mégis az, hogy egy hamburgi vonatra is rábízták azt, hogy mondjon valamit a meccs kimenetelét illetően.

A felvételt érdemes megnézni, hogy találták ki az egészet a németek, hogy tud egy vonat valamit mondani egy európa-bajnoki meccs eredményéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás