promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarok ezrei fogadtak a németekre, itt nézheted élőben a sorsdöntő EB-összecsapást, ha nem vagy tévéközelben
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már ma eldőlhet a magyar válogatott sorsa a kontinenstornán, valamit villantani kellene!

A Svájc elleni EB-nyitány magyar részről meglehetősen csalódást keltő volt, Marco Rossi csapata ugyan megpróbált felállni a kétgólos hátrányból, azonban az utolsó pillanatban is kaptak egy gólt, így 3-1-es vereséget szenvedtek a mieink.

A házigazdák ellen sem lesz könnyebb a folytatás, a németek nagyon felszívták magukat, a nyitómeccsen 5-1-re páholták el a skótokat, akiknek esélyük sem volt, pláne miután emberhátrányba kerültek.

Ugyan korábban a Nemzetek Ligájában legyőzték a németeket a mieink, az előző EB-n pedig döntetlent sikerült ellenük elérni a halálcsoportban, most minden eddiginél nehezebbnek tűnik a feladat.

Nagyon úgy fest, hogy itthon sem igazán bíznak a sikerben, az Aldi ugyanis megszavaztatta vásárlóival, hogy kinek a győzelmére számítanak, a hozzászólások ezrei pedig azt mutatják, hogy a legtöbben német diadaltól tartanak. Persze azért akadnak optimisták, és ez így is van jól, hiszen Szoboszlaiék az elmúlt években már többször is megmutatták, hogy képesek bravúros eredményre – emlékezzünk csak Anglia 4-0-s legyőzésére.

Akárhogy is alakul, szükség lesz a mieink buzdítására, aki pedig nem szeretne lemaradni a meccsről, tévé híján is figyelemmel követheti a találkozót, méghozzá az M4 Sport online felületén. De aki éppen vezetne, annak sem kell lemaradnia az izgalmakról, a Kossuth mellett ugyanis már a Nemzeti Sportrádió is élőben közvetíti a meccset. A felvezető műsorok már jóval korábban elkezdődnek, a csapatok azonban 18 órától feszülnek egymásnak.

A németekkel egyébként ősszel ismét találkozunk a Nemzetek Ligájában, így alig három hónap múlva, szeptemberben újból idegenben kell bizonyítania Marco Rossi csapatának a Julian Nagelsmann irányítása alatt szárnyra kapó Nationalelf ellen.

Addig is hangolódjunk egy klasszikus győzelem emlékével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás