promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Dárdai Pál álomotthona, nem hiszel majd a szemednek
Borítókép:  Profimedia/xBEAUTUFULxSports/Richterx
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így élnek Dárdaiék Berlinben.

Az elmúlt időszakban a magyar foci iránt nagyon megnőtt az érdeklődés, Szoboszlai révén újra olyan érdeklődés van egy magyar játékosért, amire nagyon rég nem volt példa, ráadásul a magyar válogatott is nagyon jól szerepel a nemzetközi porondon, és hamarosan az Eb-n is pályára lép majd a nemzeti tizenegy.

Ám van egy edző, az egykori berlini sztár, akiről mostanában nagyon sokat hallunk a Hertha kapcsán, illetve azért is, mivel fia bekerült a válogatottba is.

Dárdai Pálról az elmúlt időszakban nagyon sokat lehetett hallani a Hertha BSC kapcsán, hiszen a német másodosztályba süllyedt együttes elsőszámú célja erre a szezonra az volt, hogy visszakerüljenek az elitbe. Ám a nagy cél nem sikerült, még annak ellenére sem, hogy a csapat igazán kitett magáért, és a szezon folyamán voltak olyan periódusok, amikor Berlinben már elkezdtek álmodozni az elsőosztályról.

Ám az ikonikus berlini klub, a Hertha végül a szezont a bajnokságban a kilencedik helyen zárta, Dárdaiék végül 48 pontot szereztek.

Dárdai amúgy a berlini klubnál abszolút klubrekorder, hiszen 286 bajnokit játszott a berlini kék-fehérek mezében, és edzőként többször is visszatért a klubhoz, sokszor pedig szorult helyzetben tett csodát Berlinben. Úgy is hivatkoznak rá, hogy a megmentő.

De Dárdaiék berlini otthonáról még nem láthattunk videót.

Most azonban felkerült egy az internetre.

Csisztu Zsuzsa járt Berlinben most Dárdaiéknál, és egy igazán könnyed hangvételű videók beszélgetés készült velük. Abba az otthonba engedtek most betekintést, amelyre Dárdai Pál és a csalás nagyon hosszú ideig várt, hiszen ez az az otthon, ami kellően közel van a Hertha edzőpályájához, illetve a város szívében is van.

Most tehát beléphetünk Dárdai Pál és felesége, Móni álomotthonába, ahol megtekinthetjük azt is, milyen környezetben lakik a házaspár a német fővárosban.

(via Csisztu Channel)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás