promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai luxusórája filléres tétel Ronaldóéhoz képest, mutatjuk az árakat, amitől garantáltan leesik az állatok
Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem győzzük kapkodni a fejünket, csak úgy repkednek a százmilliós ketyegők!

Az nem újdonság, hogy a sportolók körében népszerűek az exkluzív órák, és nem ritka, hogy egy családi ház árát hordják a csuklójukon. Legtöbbször komoly presztízsértéke van ezeknek a karóráknak, arról nem is beszélve, mennyire jó befektetésnek számítanak.

Természetesen Szoboszlai Dominik sem mindennapi gyűjteménnyel rendelkezik, a Liverpool és a magyar válogatott klasszisa többször is megvillantotta már egy-egy látványos darabját, amik szintén nem az olcsóbb modellek közé tartoznak.

Egy híres emberek óráival foglalkozó tiktokker most lerántotta a leplet Szoboszlai egyik ékszernek is beillő darabjáról, amely egy Patek Philippe Nautilus 5980/1AR acél-rosegold Flyback Chronograph.

A magyar labdarúgónak már régebb óta megvan ez a típusa, többször is lehetett már rajta látni. Ami az értékét illeti, bizony komoly összeget képvisel, mintegy 120 ezer eurót, azaz átszámítva közel 47 millió forintot kóstál.

Ez persze egy átlag órakedvelőnek szinte felfoghatatlanul nagy összeg, de egyes labdarúgók gyűjteményében mégis csak egy olcsóbb példányt képviselne. Közéjük tartozik Cristiano Ronaldo is.

A portugál zseni köztudottan odáig van a mutatós órákért, és nem veti meg a méregdrága darabokat sem. Az egyik legértékesebb modellje egy Girard-Perregaux Planetarium Tri-Axial, melynek piaci értéke becslések szerint meghaladja a 700 millió forintot. Ronaldo órája ráadásul egyedi darab, ezért az óriási érték, ami csak még többet ér attól, hogy a portugál szupersztár birtokolja.

Azért van némi egyezés a két óra között, még ha az áruk nem is említhető egy lapon. Ez pedig a rózsaarany, hiszen mind Szoboszlai Dominik, mind Cristiano Ronaldo említett órája ebből készült, amely átmenetet képez a hagyományos aranyszín és a rózsaszín árnyalata között.

Forrás: Sportal, Hamu és Gyémánt

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás