promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási összeget ajánl jótékonysági célokra Szoboszlai Dominik, egy nagyon fontos feltétellel még nagyobb lehet a segítség
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott csapatkapitánya által tett gáláns felajánlás további tízmilliókkal nőhet.

Szoboszlai Dominik és a válogatott tagjai hamarosan személyesen találkoznak a szurkolókkal a Papp László Budapest Sportarénában, ahová - mint ahogy arról írtunk -, Szoboszlai Live elnevezéssel szerveztek közönségtalálkozót az Európa-bajnokság előtt.

A rendezvényt május 30-án tartják, a programok között pedig egyfajta talkshow-jellegű beszélgetés is szerepel, melyen Szoboszlai Dominik karrierjének alakulásáról, valamint annak legfontosabb állomásairól is szót ejt majd.

A szervezők ígérete szerint különböző interaktív programokkal és meglepetésvendégekkel várják a látogatókat, akik 9.900 forinttól válthatják meg jegyeiket az eseményre. A legjobb helyekért azonban jóval többet kell fizetni, ám a VIP-belépőért cserébe viszont akár közös képet is készíthetnek Szoboszlai Dominikkalés a válogatott tagjaival a rajongók, akik dedikált ajándékokat is kapnak.

A szervezők azt is kiemelték, hogy jótékonysági célokra is fordítanak a bevételből, mint írták:

„A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből 10 millió forintot jótékony célra fordítunk, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járulnak hozzá, így összesen 30 millió forinttal segíthetjük hátrányos helyzetű fiatalok életét”.

„Partnereinkkel és támogatóinkkal azon dolgozunk, hogy egy olyan eseményt hozzunk létre, ahol a résztvevők átélhetik Dominik karrierútját, bepillantást nyerve egy kivételes mentalitású és tehetségű fiatal sportoló világsztárrá válásának folyamatába. Nem utolsósorban pedig szeretnénk a fiataloknak inspirációt adni az életükhöz, hogy testközelből láthassák: kellő szorgalommal és odaadással szinte bármi elérhető”

– fogalmazott Esterházy Mátyás, az EM Sports ügyvezetője, Szoboszlai Dominik menedzsere.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás