promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik hirtelen nagyon mérges lett, előkerült a videó, és minden oka meg is volt rá, ez volt a Manchester United elleni meccs legnagyobb helyzete
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a videó, amelyet csak nagyon kevesen láttak.

Folytatódik az őrült versenyfutás az angol Premier League-ben a bajnoki címért, és bizony a hétvégén is nagyszerű meccsek voltak. A nagy trió menetel, és egymást váltja fordulónként, egy-egy pont a különbség. Most éppen az Arsenal vezet, a Liverpool-lal holt versenyben állnak, azonos ponttal a tabella élén. Ám az ágyúsoknak sokkal jobb a gólkülönbségük, így ők vezetik egyelőre a bajnokságot. De szerosan lohol a nyakukban a Manchester City is, csupán egy ponttal lemaradva, a harmadik helyen a két nagy rivális mögött.

A szuperszámítógép közben megint "jósolt", a bajnoki címre pedig jelenleg a nagyon sok statisztikai mutató és historikus eredmény összevetése után az Arsenal-nak van a legnagyobb sansza a masina szerint.

Ám az izgalmak fokozódnak, ez az angol bajnokság 8 fordulóval a vége előtt.

Az elmúlt meccsen Szoboszlai Dominikék a Manchester United-del csaptak össze Manchesterben, és annak ellenére, hogy a Liverpool kismillió helyzetet hozott össze, a mérkőzés úgy lett 2:2-es döntetlen, hogy bizony még a Vörösöknek kellett a végén örülni, hogy nem United siker született. Szalah a 84. percben tizenegyesből talált be, ezzel egalizáltak a liverpooliak.

Jürgen Klopp ugyan szomorú volt a meccs után, de méltatta fiait, hiszen elképesztő energiákat mozgósítottak a pályán.

A mérkőzésen Szoboszlainak is akadt egy óriási helyzete, amelyről azóta is több fórumon beszélnek a szurkolók. Ám volt még egy elképesztő szituáció is a meccsen, amely felett általában elsiklanak az összefoglalók. 1:1-es állásnál egy gyors liverpooli roham végén nem született gól, ám a többszöri visszajátszáson is látszódik, hogy Szoboszlai teljesen üresen futott a tizenhatoson belül, ám Darwin Nunez nem passzolt, nem vette észre.

Elképesztő, hogy mi maradt ki így, pedig Szoboszlai tökéletesen helyezkedett, Nunez pedig elvitte róla a manchesteri védőket is.

A videóban indítás után láthatjátok is a gigantikus helyzetet, amely után akár más eredmény is születhetett volna:

Posted by Hajdú B.István Rajongói oldala on Monday, April 8, 2024

(via Hajdú B. István Rajongói Oldala)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás