promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris eldőlt, Szoboszlai Dominikot pár hónap múlva itt láthatjuk, mivel Jürgen Klopp utolsó napjait felveszi egy stáb, és film készül belőle
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően izgalmas forgatókönyve lesz Jürgen Klopp csapatának az utolsó napokban.

A történet lassan a végére ér, és Szoboszlai Dominik még csak most csatlakozott hozzá. Jürgen Klopp liverpooli karrierjéről és meneteléséről van szó, amely zseniálisra sikeredett az elmúlt években. A Liverpool FC-t visszahelyezte Európa térképére, miközben Angliában is a Premier League élcsapatai közé repítette a Vörösöket, de nem úgy, hogy az egyik szezon jó, míg a másik már haloványabb, hiszen a Liverpool-lal a legrosszabb helyezése a bajnokságban az ötödik volt, korábban pedig mindig dobogón vagy annak közelében voltak a Vörösök.

Az egy bajnoki cím könnyen lehetett volna akár három is, apró nüanszokon múlott.

Nem is meglepő, hogy Jürgen Klopp távozásán szomorkodik most Liverpool azon fele, aki Liverpool FC-drukker, illetve a világ azon része, akiknek a kedvencük a liverpooli vörös együttes. 2015 óta ugyanis elképesztő változások zajlottak a csapatnál, igazi mestermunkát végzett Klopp, aki eddig mindegyik csapatával felért a csúcsra, majd mindenhonnan saját maga távozott, nem volt nyomás rajta. A Sportal is írt a menedzser távozásáról, Klopp most a TNT Sports műsorában nyilatkozott arról, hogy egyszerűen már nem tud annyi energiát beletenni a munkájába, amennyit illő lenne, és nem akar tiszteletlen lenni a szurkolókkal, hogy félgőzzel megy be a munkahelyére.

Klopp tehát szeretne feltöltődni, és ehhez most úgy érzi, vissza kell vonulnia egy kis időre.

Eldőlt a kérdés, jön a stáb.

Közben Liverpoolban a szurkolók egy része már szobrot szeretne állíttatni a stadion elé Jürgen Kloppnak, miközben már azt is lehet tudni, hogy az utolsó napokat láthatjuk majd dokumentumfilm formában is, hiszen egy stáb követi majd a menedzser minden lépését. Érdekes lesz a film és izgalmas is, hiszen az is lehet, hogy a film egy elképesztő parádéval zárul majd, ahol Jürgen Klopp az utolsó szezonja végén a magasba emeli a bajnoki trófeát, miközben a Mirror arról is ír, hogy akár az is szerepelhet a dokumentumfilmben, hogy a Vörösök hogy találják meg Klopp utódját, akinek nagyon nehéz dolga lesz majd egy ilyen menetelés után.

Amúgy korábban volt már róla szó, hogy a Liverpool FC résztvevője lehet egy kulisszák mögötti dokumentumfilmnek, akkor az Amazon, a Netflix és a Disney neve is szóba jött, ám végül a projektből nem lett semmi.

A Vörösök amúgy robognak a bajnoki cím felé, a Chelseat győzték le legutóbb, Szoboszlai Dominik pedig a harmadik gólt jegyezhette a mérkőzésen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás