promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már tárgyalások zajlanak, Szoboszlai Dominikot hamarosan már lehet, hogy a Netflixen is láthatjuk majd
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, hogy ebből mi sülhet majd ki.

A Liverpool FC a világ egyik legkedveltebb klubja, ám most a Vörösök egy meglehetősen szomorú hír kapcsán kerültek a focis hírek középpontjába, hiszen kiderült, hogy a klubhoz ezernyi szeretetkötelékkel kapcsolódó edző, a német Jürgen Klopp elhagyja a klubot, pedig az elmúlt években óriási sikereket könyvelhetett el Angliában a Liverpool-lal. Miközben az érkezése előtt a Vörösök a 7-8. hely környékén végeztek rendszeresen a Premier League-ben, addig a német érkezése után általában dobogósok voltak, kétszer pedig pár ponttal maradtak el a bajnoki címtől, egyszer pedig be igy gyűjtötték azt.

A klub azonban nagyon jól szerepel a bajnokságban, és népszerűsége egyre csak nő. Szoboszlai Dominik érkezésével pedig Magyarországon is több százezer új rajongót gyűjtött be a csapat.

És most valami elképesztő dolog történhet, amelyért itthon is rajongani fognak, ha a tárgyalások úgy végződnek, hogy belevágnak. Több streaming szolgáltató repertoárján is láthatunk olyan dokumentumfilmeket, amelyek egy-egy focicsapattal, a játékosok és a klub életével foglalkoznak. A leghíresebb ezek közül talán az Üdv Wrexhamben! (Welcome to Wrexham!) a Disney+ streamingen, amely egy kis walesi klub mindennapjaival foglalkozik, a tulajdonosok pedig Ryan Reynolds és Rob McElhenney.

A színészek rengeteg pajtása szerepelt a szériában, így többek között A Hangya, azaz Paul Rudd is.

Ám a Netflixnek és az Amazonnak is vannak hasonló műsorai. Az Amazonon a mindent vagy semmit néven futnak ezek a tartalmak, többek között az Arsenal és a Juventus csapatát is láthattuk a színfalak mögött, míg az Amazonon az egyik legnépszerűbb ilyen tartalom az angol Sunderland mindennapjait követi (Sunderland, amíg csak élek).

Ám a This is Anfield most arról ír, hogy a Liverpool FC-vel kapcsolatban is folynak tárgyalások, hogy kamerák vehessék a játékosokat a kulisszák mögött, ebben az esetben pedig akár Szoboszlait rendszeresen láthatnánk is valamelyik nagy streaming szolgáltató műsorán. Ez pedig rengeteg új szurkolót hozhat a klubnak, és persze komoly pénzzel is járhat. Korábban is volt róla szó, de Jürgen Klopp ezt megvétózta még ezelőtt, ám a mostani tárgyalásokat már ő is támogatta a lap híradása szerint.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás