promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, kinek szurkolt Szoboszlai Dominik a bajnoki cím szempontjából kulcsfontosságú hétvégi csúcsrangandón
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Liverpool magyar játékosa örülhetett, bejött az az eredmény, amit Szoboszlai Dominik is várt.

Az angol bajnokságot jelenleg is vezető Liverpool a hétvégén hátrányból fordítva, 2-1-re nyert az Anfielden a Brighton ellen, Szoboszlai Dominik pedig egészen az utolsó pillanatokig a pályán volt. A 23 éves középpályás a mérkőzés után azt is elmondta, miként élte meg a legutóbbi fordulót.

„Ebben az idényben néhányszor már eljátszottuk, hogy hátrányból jövünk vissza és fordítunk. Megint ez volt a forgatókönyv, és bár nem volt egyszerű, végül csak begyűjtöttük a három pontot”

–  mondta Szoboszlai a Sportalnak.

Arra a kérdésre, hogy milyen eredményért drukkolt a Manchester City – Arsenal találkozón, elmondta, hogy a döntetlennek. Mivel a mérkőzés 0-0-ra végződött, így bejött a várt tipp, ami leginkább a Liverpoolnak kedvezett, hiszen így az Arsenaltól kettő, a Manchester City-től pedig három pontra növelték az előnyüket.

A magyar játékos azt is megemlítette, mi kell ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessenek a szezon végén:

„Kilenc bajnoki van hátra, az első helyen állunk, vagyis a saját kezünkben van a sorsunk. Ha mostantól egyszer sem hibázunk, miénk lesz aranyérem – úgyhogy az dönthet, hogy képesek leszünk-e a tökéletes hajrára”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy mindig az aktuális meccs a legfontosabb, így most csak a csütörtöki, Sheffield elleni bajnokira koncentrálnak.

Kiemelte azonban, hogy nem csupán a Premier League címért, hanem az Európa-liga trófeáért is küzdenek, ám mint elmondta, nagyon élvezi a kiélezett versenyhelyzetet, amit a korábbiakhoz képest „új szituációnak” nevezett. A Liverpool számára eddig egyedül az FA-kupa úszott el, a negyeddöntőben ugyanis a Manchester United egy igazán fordulatos meccsen, hosszabbításban kiejtette Szoboszlaiékat.

A Vörösök legutóbbi győztes bajnokiján a kulisszák mögé is betekinthettünk, a Liverpool kedden publikált egy videót, melyben természetesen Szoboszlai Dominik is feltűnik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás