promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így látják Szoboszlai Dominikot az amerikaiak, hihetetlen kép készült
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön az Európa-bajnokság, megindult a showbiznisz.

Az utóbbi hetekben Magyarországon kicsit minden a válogatott körül mozgott, hiszen idehaza játszottunk két barátságos mérkőzést is a felkészülés jegyében. Először Törökországot győztük le Szoboszlai Dominik tizenegyese révén, majd pedig koszovó válogatottjával játszottunk történelmi jelentőségű mérkőzést, ahol két góllal múltuk felül az ellenfelünket. Az Európa-bajnokságra folytatódnak majd a felkészülési mérkőzések, ám most a válogatott tagjai visszatértek a klubcsapataikhoz.

Szoboszlai Dominikra elképesztő hajrá vár majd, hiszen a Liverpool hatalmas harcban van a bajnoki címért, az Arsenallal és a Manchester Cityvel futnak versenyt a kupáért.

Ahogy közeledünk az Európa-bajnokság felé, úgy kerülnek egyre jobban előtérbe azok a kontentek, amelyek már kedvcsinálók a nagy turnéra. Korábban készítettek már egy erősorrendet is a kontinensviadalra, amelyen nagyon előkelő helyre került a magyar válogatott. A Goal.com listáján Magyarország a nyolcadik helyen szerepel.

És azok a válogatottak hogy állnak, akikkel egy csoportban vagyunk?

Nos, Németország az 5., míg Svájc a 16. lett ezen a listán. Skócia pedig a 20. helyre került az újságíró ranglistáján.

A cikkben stílusosan azt a képet használták illusztrációként, amikor Szoboszlai Dominik a szurkolók ölelésében áll, és épp pálinka van a kezében. Az újságíró pedig azt írja, hogy Magyarországnak nincs félnivalója a csoportjában a csapatoktól. A Csak Foci szúrta ki, hogy készült egy karikatúra az USÁ-ban, ahol az Európa-bajnokság résztvevői szerepelnek, minden országból egy-egy játékos.

A Bleacher Report Football karikatúráján Magyarországot Szoboszlai Dominik képviseli, ahogy éppen beletúr a hajába, miközben ott a tükör a kezében.

Íme az ábrázolás, amely bejárja éppen a világot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás