promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási meglepetés, ő lesz Szoboszlai Dominik új edzője? Úgy tűnik, hogy ő a legkomolyabb esélyes
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tudjuk, hogy Xabi Alonso már biztos, hogy nem lesz, pedig sokan őt várták volna.

Felfokozott a hangulat Liverpoolban, és a szezon vége felé közeledve egyre drámaibb lesz a szituáció, hiszen a csapat az FA-kupán kívül minden nagy versenyben ott van még, akár három kupával is zárhatják az utolsó táncot Jürgen Kloppal a Vörösök. A menedzser még hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy a szezon végeztével távozik a klubról, és egy kicsit elvonul pihenni. A hír sokkszerűen érte a labdarúgókat és a rajongókat is, de meglepődött a futballt szerető közönség is szerte a világon.

Hiszen Jürgen Klopp már ikonná vált Liverpoolban, úgy tekintettek rá, mint aki nélkül nem volt Liverpool FC, és nem is lesz.

A szezon végének eseményeit pedig stáb veszi, és lesz majd az előrejelzések szerint augusztusban egy dokumentumfilm is Jürgen Klopp utolsó nagy csatáiról. A német még ebbe is beleegyezett, pedig korábban szigorúan elzárkózott, hogy kamerák rögzítsék a Liverpool FC mindennapjait. Szoboszlaiék számára most nagy kérdés, hogy ki lesz a következő edző. Sok nevet bedobtak már, és ezek közül a legvalószínűbbnek a Leverkusenben most csodát művelő, a klubhoz a múltban ezer szállal kötődő Xabi Alonso tűnt.

Őt már előre imádták a rajongók, ám a spanyol úgy határozott, hogy Leverkusenben marad egyelőre. Pedig úgy hírlik, hogy korábban a Bayer München is megkereste őt egy ajánlattal. Alonso azonban úgy gondolja, hogy van még dolga Leverkusenben és még neki is sokat kell fejlődnie.

De akkor ki jöhet még számba a Liverpool edzőjeként?

Nos, több lap is a legnagyobb esélyesnek Rúben Amorimot tartja, miután Xabi Alonso kiesett a versenyből. A This is Anfield nevű oldal is úgy számol Amorimmal, mint az, aki Xabi alonso kiesésével a versenyből a legesélyesebb Jürgen Klopp posztjára. Amorim jelenleg a portugál Sportingot vezeti, és vezetik a bajnokságot Portugáliában a riválisok előtt, ám óriási csatában vannak a Benficával. A portugál szakember egyelőre úgy válaszolt az újságírók kérdéseire a jövőjét illetően, hogy most minden erejével a portugál bajnokságra koncentrál, és szeretné begyűjteni második bajnoki címét edzőként a csapattal.

A YouTube-on természetesen már több szakértő is elmondta a véleményét, hogy miért lenne Amorim a legjobb választás a Vörösök számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás