promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik szívfájdító dolgot közölt, amikor a szezon végéről kérdezték, nagyon erős motiváció volt Jürgen Klopp, amikor a Liverpoolba igazolt
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikről rengeteg dolog derült ki az elmúlt időszakban, amely Liverpool-ba igazolásának kulisszáiba enged érdekes betekintést.

Amikor Szoboszlai Dominik Liverpool-ba igazolt, annak is vörös felébe, akkor a magyar sajtó alig tudott betelni a hír hallatán. Rengeteg cikk jelent meg az igazolás körülményeiről, ám utólag sokkal több kis érdekesség bukott felszínre. A magyar válogatott labdarúgó most egy YouTube-csatornának, a Stadium Astronak adott hosszabb interjút, amelyben nagyon sok dolgot érintenek.

Többek között arról is szó van, hogy eredetileg nem is a 8-as mezszámot szerette volna. De a 10-es már foglalt volt, és épp az előtte érkező csapattársa, az argentín Alexis Mac Allister választotta azt. Majd elkezdték neki sorolni, hogy mely számok közül választhat. A 8-asra esett a választása, amely egy legendás szám a Liverpool FC-ben, hiszen többek között a klublegenda, Steven Gerrard futballozott ebben.

Amit pedig sokan kérdeztek már több fórumon is, hogy vajon Gerrard és Szoboszlai váltott-e egymással pár szót, nos, erről is beszélt a magyar játékos. Gerrard írt nem üzenetet, hogy ha bármilyen segítségre szüksége van, írjon neki, nyugodtan. Ám az interjúban az is szóba került, hogy mi lesz majd ezek után, hogy Jürgen Klopp távozik a klubtól.

Mindenkit nagyon meglepett a német menedzser döntése.

Ám Jürgen Kloppnak hatalmas esélye van rá, hogy a csúcson menjen pihenőre, és hagyja el a Vörösöket. Megnyerhetik a Premier League-t, bajnok lehet a Liverpool FC, és megnyerhetik Szoboszlaiék az Európa Ligát is úgy, hogy összejöhet egy álomdöntő a Bayer Leverkusen-nel, a másik liverpooli ikon, Xabi Alonso csapatával, aki esélyes volt arra is, hogy Klopp után leüljön a Liverpool FC kispadjára.

Az is lehet, hogy az Európa Liga döntőjében a már német bajnok néz farkasszemet az újdonsült angol bajnokkal.

A Stadium Astro-nak elárulta Szoboszlai azt is, ami szintén kevésbé volt ismert tény, hogy tavaly nagy részt Jürgen Klopp miatt érkezett a klubhoz, és nem is gondot rá, hogy egy szezon után egyelőre véget is érhet a kapcsolatuk, és a menedzser távozik. Szoboszlai ki is emelte, hogy Liverpool-ba igazolásakor igazi extrát jelentett az, hogy Jürgen Klopp kezei alatt fejlődhet. De azt is hozzátette, hogy ilyen a futball, néha meghoznak ilyen döntéseket, most tovább kell majd menniük, bárki is jön Klopp helyére.

Íme a teljes interjú Szoboszlaival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás