promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen riadalom tört ki Szoboszlai Dominik miatt Manchesterben, nagy volt az aggodalom a pályán történtek miatt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikért aggódott a fél stadion.

Vereséget szenvedett Szoboszlai Dominik és a Liverpool csapata az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében. A Manchester United már a 10. percben megszerezte a vezetést, azonban a Liverpool a sok helyzetet és nagy iramot hozó első játékrész hajrájában fordítottak. Előbb Alexis Mac Allister megpattanó lövése, majd Mohamed Salah közeli kísérlete talált be az ellenfél kapujába.

Egy darabig nagy volt az öröm, hiszen a Liverpool vezetett, az utolsó percekben viszont a Machester United brazil játékosa, Anthony egyenlített. Bár megvolt a lehetőség arra, hogy a Liverpool a Fa-kupa elődöntőjébe jusson, Marcus Rashford végül nem találta el a kaput.

Szoboszlai Dominik összesen 71 percig volt pályán, aztán lecserélték Harvey Elliott-ra, akinek révén a csapat újra átvette a vezetést a kétszer 15 perces ráadás első felében. Aztán újabb fordulat jött: Rashford szépítette korábbi hibáját azzal, hogy kiegyenlített, majd a ráadás hosszabbításában a csereként beállt Amad Diallo egy kontra végén elődöntőbe lőtte a Manchester United-ot.

A meccs egy pontján egyébként nagy volt a riadalom, ugyanis az ellenfél csapat egyik tagja, Bruno Fernandes egyszer úgy eltalálta Szoboszlai Dominik sípcsontját, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya őrjöngve, hatalmas fájdalommal omlott össze a pályán. Félő volt, hogy Szoboszlai ismét súlyos sérülést szenvedett.


Szerencsére a focista hamar lábra tudott állni, nem történt komolyabb sérülés. Szoboszlai Dominik most egy időre elhagyja Angliát, a vesztes mérkőzés után elbúcsúzik az országtól, ugyanis nagyon fontos elfoglaltság miatt hazatér Magyarországra.

A magyar válogatott ugyanis két meccs is vár: március 22-én, pénteken Törökország ellen vonulnak pályára, négy nappal később pedig Koszovóval csapnak össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás