promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény mondat jelent meg Szoboszlai Dominikról az angol sajtóban, Jürgen Klopp igazán elemében volt
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp nyilatkozott.

Az elmúlt héten olyan, mintha egy kis döntőt játszottak volna Angliában, a labdarúgó bajnokságban, hiszen az első Liverpool a második Manchester Cityt fogadta. A meccs kimenetele akár el is dönthette volna a bajnokságot, hiszen egy esetleges Liverpool-győzelem nagyon fontos pontokat hozhatott volna a listavezető Vörösöknek. Végül 1:1 lett a végeredmény, épp úgy, mint ősszel, csak akkor Manchesterben. A mérkőzés persze komoly indulatokat generált a vége után, hiszen az utolsó pillanatokban volt egy máig vitatott szituáció, és a liverpooliak állították, hogy ezért a legtöbb pályán büntető járt volna.

Jürgen Klopp, a Vörösök menedzsere is hangsúlyozta ezt a több nyilatkozatában is.

Végül a döntetlennek az Arsenal örült a legjobban, hiszen ezzel ugyan pontegyenlőséggel, de az Ágyúsok átvették a vezetést a tabellán, a bajnokságból pedig még tív meccs van hátra, közte egy Arsenal-Manchester City csúcsrangadó is. Az utóbbi évek legszorosabb befutója jöhet, és még az is megeshet, hogy Jürgen Klopp az utolsó táncában, az utolsó szezonjában a Liverpool FC élén behúz egy négyes sorozatot, négy kupát hódítanak el. Az első már megvan, a Ligakupát nagy meccsen, hosszabbításban hódították el a Chelsea FC ellenében.

Most a Liverpool FC oldalán jelent meg egy exkluzív anyag Jürgen Kloppal, amelyben van múltba nézés, összegzés és kilátás is a jövőre. Szoboszlai Dominikkal is kapcsolatban is megszólalt, és amolyan nagyon vicces jürgenkloppi lazasággal, de elismeréssel megfűszerezett mondattal jellemezte Szoboszlai visszatérését a menedzser. Klopp kiemelte Szoboszlai elszántságát, mint mondta a magyar játékos már nagyon vissza akart térni, ám érzékletesen fejtette ki, hogy mit látott szerinte Szoboszlai a pályán, miután visszatért a hosszú sérülésből.

Szerinte úgy volt a pályával, hogy "Hűha, ez itt egy autópálya, amely minden irányba elágazik"

Íme a nagy meccs góljai és összefoglalója:

(via Sportposzt)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás