promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris itt az új? Elképesztő hírek jöttek Szoboszlai Dominikról
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Futószalagon jönnek a hírek a magyar játékosról, miközben a bajnokságban elindult a visszaszámlálás.

Az angol bajnokság még csak nem is lassít, és elindult a visszaszámlálás is. Miközben az előző héten Szoboszlainak és a Liverpoolnak a szezon meccse volt terítéken a Manchester City ellen, a következő héten már az Európa Ligában kellett bizonyítaniuk. A mérleg felemás, hiszen a City ellen bármennyire is nyomtak már a meccs végén nem sikerült begyűjteni a három pontot, amely hiányozhat nagyon a végelszámolásnál. Ezt a meccset egy előrehozott döntőnek is tekintették, ráadásul külön pikantériája a dolognak, hogy egy darabig ez volt az utolsó összecsapása a két menedzsernek, Jürgen Kloppnak és Guardiolának.

Tíz meccs maradt hátra a bajnokságból, és lesz még egy Manchester City-Arsenal mérkőzés, amely nagyot változtathat az élmezőnyön, egy City győzelem is jól jöhet a Liverpoolnak, de a döntetlen a tökéletes eredmény, persze ezt csak úgy használhatja ki a 'Pool, ha ők nyernek ebben a fordulóban, amikor a csúcsrangadót rendezik.

Szoboszlai közben a héten a Sparta Prága ellen már  megcsillogtatta igazi tudását, felszabadultan játszott, gólt lőtt és gólpasszt is adott. Úgy tűnik tehát, hogy a hosszúra nyúlt sérülés után újra megtalálta a helyét a pályán. Ám közben újra téma a magánélete is, illetve korábban nagyot futott az a hír is, hogy megbüntették őt gyorshajtásért. Nem kevés pénzbüntetés járt ezért. Közben a hazai sajtóban már arról is hallunk (sokszor Reddites és névtelen forrásra hivatkozva), hogy meglehet, újra egy párt alkot Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni. Kérdőjellel írt erről a Bors és a Femina is korábban.

És hogy milyen Liverpoolban Szoboszlai élete? A Fodball YouTube-csatorna készítette el a magyar játékossal a legjobb interjút, legőszintébb beszélgetést korábban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás