promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a Szoboszlai Dominikot másoló focista, szabadrúgási átveréshez használták fel a Liverpool sztárjátékosának módszerét
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lemásolták Szoboszlai Dominik módszerét, közben Marco Rossi nagy bejelentést tett.

Még mielőtt rátérnénk a Szoboszlai Dominikot másoló focistára, foglalkozzunk a most legfontosabb sporthírrel, ugyanis Marco Rossi kedden Telkiben keretet hirdetett a magyar labdarúgó-válogatott márciusi felkészülési meccseire. Az aranylábú focistáink március 22-én Törökországot, március 26-án pedig Koszovót fogadják a Puskás Arénában. Ugyan ezek barátságos mérkőzések lesznek, de fontos részét képezik a nyári németországi Európa-bajnokságra való felkészülésnek.

Éppen ezért nem volt mindegy, hogy Marco Rossi hogyan rakja össze a keretet: először is helyet kapott benne Dárdai Pál középső fia, Dárdai Márton, aki újoncként fog játszani a magyar válogatottban. A keretben nyilván ott van a Liverpool sztárjátékosa, Szoboszlai Dominik is; a teljes keretet alább olvashatjátok:

  • Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Tóth Balázs (Fehérvár FC)
  • Védők: Balogh Botond (Parma), Dárdai Márton (Hertha BSC), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Mocsi Attila (Rizespor), Orbán Willi (RB Leipzig), Szalai Attila (SC Freiburg), Szalai Gábor (Lausanne-Sport)
  • Középpályások: Bolla Bendegúz (Servette FC), Kerkez Milos (Bournemouth), Kleinheisler László (Hajduk Split), Nagy Ádám (Spezia), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Nego Loic (Le Havre), Schäfer András (Union Berlin), Styles Callum (Sunderland)
  • Támadók: Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), Sallai Roland (SC Freiburg), Szoboszlai Dominik (FC Liverpool), Vancsa Zalán (Lommel), Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)


Közben lebukott az a focista, aki Szoboszlai Dominikot utánozta a pályán. A napokban volt a holland Feyenoord és Heracles Almelo összecsapása, amit a hazai csapat nyert meg. A harmadik gól előtt a Feyenoord szabadrúgáshoz jutott, ám még mielőtt elrúgták volna a labdát, Quilindschy Hartman és Santiago Giménez kő-papír-ollózásba kezdett - ebből mindenki azt hitte, így akarják eldönteni, hogy ki rúgjon kapura.

Csakhogy ez egy csapda volt, ugyanis végül egyikük sem, hanem egy harmadik játékos rúgta el a labdát, aki be is talált a jobb alsó sarokba. Az ellenfél kapusa köpni-nyelni nem tudott a döbbenettől. Alább meg is tudjátok nézni.

És hogy hogyan jön a képbe Szoboszlai Dominik? Hát úgy, hogy tavaly, amikor az észtek ellen játszottunk, Szoboszlai és Sallai Roland kő-papír-ollóval döntötte el, hogy ki rúgja a büntetőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás