promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlainak 61 perc elég volt, váratlan és hihetetlen rekordot ért el a Manchester City ellen
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi rekordot ért el a meccsen a magyar játékos.

Az egész héten ezt a meccset várták a Liverpool FC és a Manchester City szurkolói, és úgy általában Szoboszlai Dominik miatt fél Magyarország is. A Vörösök ugyanis a bajnokságban az egyik legnagyobb riválisukkal csaptak össze, a mögöttük álló, címvédő Manchester City ellen léptek pályára hazai pályán. A mérkőzés könnyen ereedményezhette volna azt is, hogy a Liverpool lépéselőnybe kerül a City-vel szemben, és óriási lépést tesz a bajnoki cím felé.

Ám egy kiélezett meccsen végül megérdemelt pontosztozkodásra került sor az Anfield Road-on, bár a Liverpool-szurkolókban és a játékosokban is maradhatott tüske az utolsó utáni, a hosszabbítás utolsó perceiben történt jelenetek miatt, amikor egy tizenegyes gyanús szituációban a játékvezető végül úgy döntött, hogy szöglettel folytatódjon a mérkőzés. A jelenetről rengeteg videó került fel az internetre, és nagyon sok dühös liverpooli hozzászólás érkezik a felvétel alá.

A végeredmény 1:1 lett, Szoboszlai pedig 61 percet kapott most Jürgen Klopptól, Szalah váltotta őt a pályán.

Az Arsenal közben átvette a bajnokságban a vezetést.

A magyar játékos nem lógott ki sem felfelé, sem pedig lefelé a csapatból, a legtöbb portálon 6-os osztályzatot kapott, ahogy a középpálya általában ilyet kapott a mérkőzés után. Több portál is kiemelte azt, hogy próbált lyukat találni a Manchester City védelmén, ment előre, hogy a támadó szekcióban kamatoztassa a tudását és a kreativitását.

A This is Anfield nevű oldalon, amely az egyik legnagyobb, legolvasottabb, Liverpool-szurkoló oldal, a fanok szavazatai alapján azonban 7-esen áll a játékos értékelése. A portálon kiemelkedik, hogy január óta ez volt az első mérkőzése az Anfielden a magyar játékosnak, nyomott, ment előre, és bizony volt helyzete is, amely akár megpecsételhette volna a City sorsát.

A szurkolóknak tehát jó benyomásuk volt a játékos visszatéréséről.

Érdekesség azonban, hogy egy rekordot sikerült beállítania Szoboszlainak, amelyet a Futballsport is kiemelt. A magyar játékos ugyanis 42-szer nézett bele a kamerába a meccs alatt, ez pedig abszolút rekord a Premier League-ben, ahol még ezt is nézik, és vannak olyanok akik bizony erre nagyon figyelnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás