promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolog derült ki Szoboszlai Dominik edzőjéről, Jürgen Klopp múltja tele van meglepetésekkel
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Liverpool edzője már most élő legenda, elképesztő történet derült ki most róla.

A Liverpool FC hazai rajongóinak száma feltételezhetően megtöbbszöröződött, mióta Szoboszlai Dominik is a vörösek sorait erősíti. Hazánk legértékesebb sztárjátékosa most ugyan kisebb sérülése miatt a kényszerpihenőjét tölti, és ezzel sajnos egy fontos sorozat is megszakad, de menedzsment azóta megerősítette, hogy a combhajlító izom sérülése szerencsére nem olyan súlyos. Szoboszlai Dominikra Jürgen Kloppnak is nagy szüksége van, ha meg akarják tartani a Premier League-ben az elsőbbséget.

A szurkolók joggal várják ezt a pillanatot, de az élet addig sem áll meg, most Jürgen Klopp múltjáról derült ki valami érdekes, ami csak még tovább növeli a korábban a korábban a Borussia Dortmunddal, jelenleg a Liverpoollal nagy sikereket elérő edző nimbuszát. Klopp nem egészen hétköznapi edző, pár év is elég volt rá, hogy örökre beírja magát a Liverpool legendáriumába, különcségének és éleslátásának mibenlétét a magyar szakemberek is alapos elemzésnek vetették alá, amit itt tudtok megnézni:


A köré szövődő történetek sorát most a Liverpool egyik volt játékosa, Kolo Touré szőtte tovább, ami rávilágít arra a különleges életszemléletre, ami Kloppot hajtja. 

„Azt akarja, hogy a játékosok nagyon keményen dolgozzanak. Az első vele töltött szezon legtöbbünknek nehéz volt, mert minden edzés rendkívül magas intenzitású. De még azok a játékosok is kedvelték, akik nem kerültek be a kezdő csapatba, mert megadta nekik a tiszteletet és a támogatást.”

A csapat gyorsan összekovácsolódott, és ez az eredményeket is gyorsan meghozta, számos trófeával (Bajnokok Ligája, Európa Szuperliga, Klubvilágbajnokság) a hátuk mögött nem véletlenül vezetik jelenleg is a tabellát. Azonban a sikerek nem jöttek rögtön:

„Miután elvesztettük az Európa Ligát a Sevilla ellen 2016-ban, mindannyian nagyon szomorúak voltunk. Mindannyian le voltunk törve, így a meccs utána ünnepséghez sem volt senkinek semmi kedve. És akkor egyszer csak azt láttuk, hogy Klopp felsétál a táncparkettre, és egyedül elkezdett táncolni. Utána egyesével rávett bennünket is, hogy csatlakozzunk hozzá.”

Jürgen Klopp már akkora a következő meccsre gondolt, a következő kihívásra, és ez a mentalitás határozza meg az egész személyiségét, ami az elefántcsontparti Kolo számára egészen hihetetlen volt. 

„Ha pedig te mindent beleadsz, akkor ő mindig melletted lesz és támogatni fog. A futballban lehetnek nehéz időszakok, de neked mindig előre kell nézned.”

- fejezte be a tanulságos anekdotáról szóló beszámolóját a Liverpool volt játékosa, amit a Liverpool FC honlapjának portáljának adott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás