promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szlovákia alig tér magához, döbbenetes dolog jelent meg az égen, a képek elárasztották az internetet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lehet ilyet látni minden nap.

Elképesztő képek lepték el az internetet Szlovákiában, nem lehet elégszer rápillantani azokra a fotókra, amelyek elárasztották az internetet. Rengeteg fotó készült arról, ami megjelent az égen, és nagyon sok szögből sikerült a különleges dolgot lencsevégre kapni.

Az ég néha meglehetősen különös játékot űz velünk, hiszen nagyon váratlanul olyan elképesztő dolgok történnek meg, amelyekre rövidtávon nem tudunk magyarázatot találni. Ám a szakértők és a tudósok megpróbálkoznak vele (és találnak is magyarázatokat), hiszen például azt, hogy a különböző felhőkbe vagy más tárgyakba arcokat képzelünk bele, pareidoliának hívják tudományosan , és egy meglehetösen különleges dologról van szó.

Ez egy igazán különleges evolúciós élmény, és felkészít minket a veszélyre, éberebbé tesz minket az ismeretlenre. Számtalan fotó kering a neten a pareidoliás furcsaságokkal kapcsolatban.

Az égen és a felhőkben is sokszor látunk nagyon különleges dolgokat, olyanokat, amelyek hozzánk, emberekhez tartoznak, ismerősek, nagyon is. Ilyen például az, amikor szempárokat vagy éppen állatokat vélünk felfedezni ezekben az égi jövevényekben. Sokszor a felhőkben elképesztő dolgokat láthatunk, és bizony ezekről sokszor készülnek felvételek is.

Ám most Szlovákiában egy egészen elképesztő dologról készültek fotók, amelyekhez pareidolia sem kell.

Egymás után érkeztek a közösségi oldalakra a fotók, ilyen lélegzetelállító volt a naplemente a szomszédos országban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás