promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüli űrhajó szelte át Szlovákiában az eget, rengeteg videó készült az azonosíthatatlan tárgyról?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg videó található a YouTube-on az észlelésekkel Szlovákiából.

Az ég gyakran kiszámíthatatlan módon játszik velünk, mivel olykor olyan különleges jelenségek és meglepetések az űrből fordulnak elő, amelyekre nehéz választ találni. Bár a szakértők néhány ilyen jelenséget ismernek, mint például a pareidolia, amikor arcokat vagy más alakzatokat érzékelünk a felhőkben vagy tárgyakban. Ezeket misztikusan sokszor valamiféle isteni kivetülésnek érzékeljük, pedig az agyunk egyszerűen így működik, hogy felvértezzen minket arra, hogy váratlan veszély érhet bennünket.

 Ez egy erős evolúciós processz eredménye, mely növeli éberségünket a potenciális veszélyekkel szemben. Az interneten rengeteg kép található ezzel a jelenséggel kapcsolatban.

A felhők formái között sokszor felfedezhetünk emberhez vagy állatokhoz kötődő alakzatokat. Egy különösen érdekes példája ennek az, amikor angyalszerű lényeket észlelünk az égen. Ezzel kapcsolatban is számos fotó található online. Az egyéb füstjelenségek, aszteroidák és különleges fények láttán azonban sokan már egyértelműen arra gyanakodnak, hogy UFO-kat látnak. Arról is sokat lehetett olvasni, hogy a kovid-járvány következtében megnőtt a földönkívüli észlelések száma. Persze a szakértők a számjelenséget hallva azért megjegyzik, hogy bizony ekkor sokkal több időnk volt fürkészni a messzeséget, így ez a szám a karanténnak is köszönhető.

Az utóbbi időszak egy leghíresebb, UFO-észlelsének titulált eseménye Szlovákiában közel történt a magyar határhoz is, többen is beszámoltak arról, hogy látták a fénycsóvát az égen. Mindez a dunaszerdahelyi járásban történt, az észlelések pedig hasonló leírással éltek az egen repülő azonosíthatatlan tárgy láttán. A felvételek korábban a Paraméter YouTube-csatornáján jelentek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás