promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett Szoboszlai neve, bődületes hibát követtek el Angliában
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így még nem hallhattad és olvashattad a magyar sztár nevét sehol.

Szoboszlai Dominik és a magyar válogatott szenzációs sikert ért el, hisze a csapat zsinórban harmadszor lesz ott az Európa-bajnokságon, vagyis a kontinensviadalon, miközben rengeteg nagy futballnemzet nem jutott ki a világeseményre. Nagy siker ez a válogatottnak, Szoboszlai Dominikról pedig az elmúlt időszakban úgy beszélnek, mint évtizedek elmúltával egy újabb magyar világsztár. A világ egyik legjobb klubjában, a Liverpool FC-ben játszik, a csapat pedig hatalmas eséllyel indul a bajnoki címért Angliában a Premier League-ben, jelenleg is második helyen állnak. Egy korábbi, számításokon alapuló és rengeteg metrikát magába gyúró szuperszámítógépes jóslat szerint Jürgen klopp csapatának van a legnagyobb esélye, hogy megnyerje a bajnokságot, természetesen a Manchester City után.

Üröm az örömben, hogy ez a gép szinte biztosra veszi azt, hogy a Manchester City nyeri majd a bajnokságot.

Hogy hány százalék esélyt lát erre?

91,3 százalékot, amely bizony szinte megdönthetetlen eredmény. A Szoboszlaival a soraiban harcba induló Liverpool 5,6 százalékot kap a végső első helyre. A szuperszámítógép amúgy közel 50 százalékot ad arra, hogy a bajnokságban ebben az évben a Liverpool ezüstérmes lesz. Ami viszont még jobb hír, hogy azt szinte biztosnak kátja, hogy a Vörösök benne lesznek az első négyben, amely azért jó hír, mivel ezzel Bajnokok Ligája kvótát szerezhetnének. Tavaly erről is lemaradtak.

Most szombaton, azaz november 25-én a Liverpool Manchesterben lép pályára a City vendégeként, ez a meccs tehát annak ellenére, hogy a bajnokságban még a felénél sem tartunk, egy előrehozott döntő lesz tehát. A mérkőzést komoly sajtóesemények előzték meg, és Pep Guardiola szolgáltatta az egyik legfurább mellékvágányt az egész beszélgetésben, hiszen sehogysem tudta helyesen kiejteni Szoboszlai Dominik nevét, szinte nem is lehet érteni, hogy mit mond a szakvezető.

Player például Szvozlai-nak hallja Szoboszlai nevét, hallgassátok meg, hátha ti mást hallotok bele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás