promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik új luxusautójáról beszél egész Anglia, 100 milliós vadállat dorombolhat a Liverpool sztárfocistája alatt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik megvette az új autóját, azóta mindenki arra vadászik.

Szoboszlai Dominik évente több mint 6 millió fontot keres a Liverpool játékosaként, ebből pedig bőven jut a luxuskocsikra. Amikor a magyar válogatott csapatkapitánya az osztrák Red Bull Salzburgnál volt, akkor egy A5-ös Audit használt, majd amikor átigazolt az RB Leipzigbe, vett magának egy Mercedes AMG G63-asat, aminek alapára jelenleg 80 millió forint körül mozog.

Ez a csodaszép és hatalmas Mercedes egy 4 literes V8-as motorral dübörög, 577 lóerős teljesítményű, és 9 sebességes automata váltója van. Emiatt persze rengeteg üzemanyagot eszik: 100 kilométeren 13,3 litert.

Amióta átment a Liverpool-hoz, mindenki arra kíváncsi, vajon Szoboszlai Dominik most milyen luxusautóra fogja lecserélni a Mercijét. A középpályás az InStyle Men magazinnak adott most interjút, amiben nemcsak a klubváltásról és Jürgen Klopp-ról, hanem a házáról és új autójáról is beszélt.

„Sok újdonság történt velem, de egész jól fel tudtam venni a mindennapjaimban mindezt. Hamar találtam házat, és a csapatba is könnyebben beilleszkedtem, mint ahogy azt vártam. Már csak azért is, mert az elejétől kezdve tudtam játszani, és nagyon gyorsan elfogadtak a többiek. Manchesterben lakom, úgyhogy nem tudtam még megtapasztalni, milyen az, ha az utcán sétálok, viszont amikor kijövünk autóval a stadionból, érezhető, micsoda fanatizmus van az emberekben ott. Futnak a kocsi után, szóval elég komolyan veszik ezt az egész történetet”

Dominik azt mondta edzőjéről, Jürgen Klopp-ról, hogy bár az edzéseken is megköveteli a koncentrációt, azért lehet vele viccelődni.

Ezek után szóba került az autókérdés, amivel kapcsolatban Szoboszlai azt mondta, hogy a Mercedes G-osztályt is megtartotta, de azért vett egy új luxusjárgányt is magának. A sztárfocista ugyanis beszélgetett másokkal, és arra jutott, hogy a Mercije elég értékálló modell, és befektetésnek sem utolsó, úgyhogy nem adott túl rajta. Új kocsijáról azonban nem akarta elárulni, hogy milyen márkájú, és soha nem is fogja elmondani senkinek sem.

„Aki meglát benne, annak szerencséje van”

- mondta Szoboszlai Dominik, akinek kijelentése fokozott kíváncsiságot okozott Angliában; most nagyon sokan a titokzatos járgányra vadásznak, hátha le tudják fotózni, és mielőtt szét tudják kürtölni, hogy a Liverpool magyar aranylábúja milyen autóval közlekedik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás