promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik teljesen ledöbbent élő adásban, hogy feltették neki ezt a kérdést, persze nevetve válaszolt
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik válaszadásban is igazi szupersztár.

Az elmúlt pár hónapban Szoboszlai Dominik bebizonyította, hogy a világ legjobbjai között van a helye, 23 évesen elképesztő magasra teszi a mércét a Liverpool FC-ben, ahol rendre csapata legjobb játékosai között szerepel akkor is, ha a pontokat osztják a meccs végén, és akkor is, ha a statisztikákat nézzük végig. Kihagyhatatlan lett a Liverpool FC-ből, és Jürgen Klopp bizony akkor is számíthat rá, ha a csapat bajban van. Szoboszlai már több gólt is szerzett a szezonban, amikor nagy szükség volt rá.

A Liverpool pedig magabiztosan megy előre, a tabellán az első négyben vannak, itt a legnagyobb a tülekedés egyelőre a tabella vezető pozíciójáért. Ám a nagy meccsek még hátravannak, nagy rangadók egyelőre nem történtek, most jönnek még csak ezek, amelyek megmutathatják a különbséget az elit legjei között.

Nem is csoda, hogy Szoboszlai Dominik egyre merészebb kérdéseket kap már a riporterektől, néha pedig még a bajnoki cím is szóba kerül, pedig még tényleg csak nagyon a szezon elején járunk. Ám Szoboszlai Dominiktól már korábban is elképesztően pikáns dolgokat kérdeztek, az Oh My Goal például feltette a talán legpikánsabb kérdést is, ha szabadrúgásról van szó. Azt kérdezték a magyar focistától, hogy vajon ő vagy az FC Barcelona egykori legendája, a most David Beckham csapatában, a Miamiban játszó Messi, a világ legjobb labdarúgója lövi-e jobban a szabadrúgásokat.

Természetesen a kérdés is nagyon fura, de Szoboszlai válasza egyszerre lenyűgöző és tisztelettudó, olyan, amiben megnyilvánul a focista nagysága és alázata is a játékhoz. A videó felkerült korábban az Oldalvonal Instagram-oldalára is:

De mégis milyen szabadrúgásgólókat lő Szoboszlai?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás