promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai egyetlen szót írt ki az internetre, elszabadultak a kommentelők azonnal
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő, mit indított el az online térben egy egyszerű szó, amely komment lett.

Szoboszlai Dominik szenzációs teljesítményt nyújt Angliában, a statisztikák szerint is ő az egyik legjobb játékos a bajnokságban, bár most a hétvégén olyan történt, amire még nem volt példa, ugyanis lecserélték őt most a 66. percben a mérkőzésen. A Luton City elleni mérkőzés amúgy nagyon felemásan sikerült a Liverpool FC-nek, ugyanis csupán az utolsó utáni pillanatban sikerült a vendégeknek egyenlíteniük a tabella hátsó felében tanyázó együttes ellen. Ám a Liverpool-nál így sincs nagy gond, hiszen a vetélytársak közül az Arsenal is botlott, méghozzá a Newcastle ellen, ez pedig azt jelenti, hogy sűrűsödik a tabella eleje, a top helyeken egyre többen tülekednek. Ez pedig a szurkolóknak jó hír.

Szoboszlai amúgy nemrégiben nagyon őszinte és tartalmas interjút adott a Fodball Vlognak, amely az Angliai otthonában készült, így egy kicsit beleshettek hozzá is:

Szoboszlai minden egyes megmozdulása után elképesztő rajongás van az online térben, és pár nappal ezelőtt nagyon megmozgatta a rajongókat a magyar középpályás kommentje, amely Schäfer András bejegyzésére jött. Az Union Berlin játékosáról ugyanis hír jött, hogy közel a nagy visszatérés, amely a magyar válogatott számára is nagyon fontos hír. Több magyar játékos is hozzászólt a poszthoz, így Szoboszlai Dominik is, aki csak annyit írt kommentként, hogy

"Ahhhaaaa".

Több sem kellett a közösségi médiában szörfölőknek, azonnal tömegek teremtek ott az Instagram-fotó alatt. Rengetegen szóltak hozzá, sokan pedig magának Szoboszlainak üzent, egyenesen a Barcelonába invitálta őt, de volt olyan is, aki egyenesen szerelmet vallott a magyar középpályásnak. Ebből is látszik az elképesztő rajongás, ami árad Szoboszlai irányába.

Íme a poszt és itt tudjátok megnézni a kommentekt is.

(via Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás