promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik otthagyta Liverpoolt, nem véletlenül jött haza a sztárfocista
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik elhagyta Liverpoolt.

Szoboszlai Dominik gyakorlatilag remekel LIverpool-ban, és úgy tűnik, hogy Jürgen Klopp is örömmel szavaz neki bizalmat, hiszen a 8. angol bajnoki mérkőzésén is végig pályán volt. Igaz, döntetlent játszottak a Brighton ellen, de ettől függetlenül a Liverpool megpaskolhatja a saját vállát, mert megszereztek maguknak egy olyan kiváló sztárfocistát, mint Dominik.

Ugyan a sportkarrierje szárnyal, magánélete romokban van, hiszen nemrég derült ki, hogy szakítottak bombázó szerelmével, Gécsek Fannival, aki nemrég diplomázott le az egyetemen. A páros kedvelői abban reménykedtek, hogy Fanni kiköltözik Dominikhoz Liverpool-ba, de sajnos nem így történt - szerelmük nem sokkal később véget ért.

Pedig Szoboszlai most meg tudta volna látogatni kedvesét, ugyanis a Brighton elleni meccs után repülőre ült, és hazajött Budapestre. A focista a közösségi oldalára posztolt ki egy képet, amit még a gépről csinált az esti fényekben pompázó magyar fővárosról, amihez csak annyit írt angolul:

„Otthon” (mellé pedig egy magyar zászlót és egy szivecskét).


(Fotó: Mandiner/Instagram)

Szoboszlai Dominik tehát most itthon van, ugyanis kezdődik a válogatott edzőtábora a Szerbia és a Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. Azt nem tudni, mikor tér vissza Liverpool-ba, de talán - hamár itthon van - kihasználja az alkalmat, és meglátogatja Fannit, hátha meg tudják beszélni a dolgaikat, és újra tudják kezdeni.

A magyar kiválóság egyébként döbbenetes módon mutatkozott be a Liverpool-ban, olyan bravúros gólt lőtt, amit tanítani kellene. A szurkolók hatalmas éljenzéssel ünnepelték a magyar focista lövését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás