promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális baki: Hitlert éltette valaki a tévében, elkerülhetetlen volt a botrány
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar Eurosporton is követhető volt a tévében az esemény, amikor Hitlert kezdte el idézni az egyik néző a US Openen.

A vérbeli teniszrajongók most vagy nagyon későn fekszenek le, vagy abszolút korán kelnek. New Yorkban ugyebár nagyban zakatol az év utolsó, negyedik Grand Slam-tenisztornája, a US Open.

Nálunk még kora reggeli órákban is követhető volt az Eurosporton német Alexander Zverev, és az olasz Jannik Sinner maratoni csatája, akik 4 óra 42 percig nyüstölték egymást a pályán. A közönség nagy része nem is ment haza Arthur Ashe stadionból, és türelmesen kivárta, amíg meglesz a mérkőzés nyertese.

Jannik Sinner nem adta fel, és végig meccsben maradt, pedig láthatóan fizikai problémái voltak. Még annyira telt az erejéből, hogy 2-2-re felhozza az eredményt, de az ötödik szettben már elfogyott, pedig ott is voltak varázslatos pillanatai.

Azonban az egyik néző miatt az otthon ülő tévéznézők, és a helyszínen lévők is egy orbitális bakinak lehettek szem, illetve fültanúi. Hitlert aligha éltetnék egy sportközvetítésben, de most ez történt. Valaki ugyanis úgy akarta kizökkenteni a német Alexander Zverevet, hogy egy a legismertebb Hitler-kifejezést kiabálta be.

Az eset nem csak Zverevet, hanem a helyszínen lévő nézőket is teljesen kiakasztotta. A US Open pályáin Amerikában semmilyen rasszista bekiabálást nem tolerálnak, főleg, ha az Hitlerhez köthető. Végül megtalálták az illetőt, akik a biztonságiak azonnal ki is vezettek. Az Eurosporton meg is említették, hogy a kék sapkás férfi elég drága ülőhelyért fizetett, ami közel van a pályához, de ő mégis úgy döntött, hogy inkább kidobatja magát.

Alexander Zverevet tehát nem tudta kizökkenteni a kínos szituáció, mivel megnyerte a meccset, a Hitler-idézetet bekiabáló néző pedig megkapta a büntetését. A német teniszező ellenfele a negyeddöntőben az első helyen kiemelt Carlos Alcaraz lesz. Zverevnek kevés ideje maradt regenerálódni, szóval fel kell kötnie a gatyát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás