promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A teniszező Stollár Fanny felperzsel mindent maga körül kék bikiniben, de Miley Cyrus is szexizik egy hatalmasat – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar és külföldi híresség után megmutatjuk Nadia Serlidou művészien erotikus képeit.

Nem csoda, hogy Stollár Fannyt az egyik legszebb magyar sportolónőként tartják számon. Eredményei juniorként még elképesztőek voltak, párosban wimbledoni bajnok is volt, de aztán kicsit visszaszorult az életében a teniszezés. Most rengeteg időt tölt a párjával, akivel közösen nyaralnak. A legfrissebb fotóján egy igazán gyönyörű kék bikiniben mutatta meg magát a követőinek. Elővettük egy régebbi villantását is, amikor fekete démonként perzsel fel mindent maga körül a medence partján.

Miley Cyrus továbbra is imádja megbotránkoztatni a tömeget. Most nem ment túl messzire, ezért fogja ő képviselni az elegáns erotikát a rovatunkban. Már kijelentette néhányszor, hogy visszafogja a villantásait, de ez valahogy benne van a vérében.

Vannak bőven olyan emberek, akiknek a vékony lányok jönnek be. Mindenki nyugodjon meg, Nadia Serlidou eszik eleget, egyszerűen csak ilyen az alkata. Ő szintén a művészi erotikát fogja képviselni a válogatás rovatunkban, de azért jóval merészebb szokott lenni, mint Cyrus kisasszony. Nadia mostanság is posztolt olyan képet, amin teljesen pucér, de mindig megoldja, hogy az Instagram ne büntesse meg érte.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás