promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtalálták Hitler titkos bunkerét a Déli-sarkon? A fél világ a rejtélyes ajtóról beszél
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Google térkép fedhette fel a jeges rejtekhelyet.

A nácik rémuralma alatt rengeteg szörnyűség történt, és máig lehet hallani, hogy titokban milyen hátborzongató terveik voltak, illetve milyen vérfagyasztó kísérleteket végeztek a legeldugottabb helyeken. Számtalan teória terjed, amik között akadnak bőven olyanok is, amik teljes mértékben őrültségnek tűnnek – ilyen például az is, hogy a nácik vezére, Adolf Hitler a közhiedelemmel ellentétben valójában nem halt meg 1945. április 30-án.

Erre persze nincs bizonyíték, viszont vannak olyan elméletek is, amiket meg tudnak alapozni bizonyos szempontból. Sokáig lehetett hallani azt is, hogy a Déli-sark tele van titkos náci rejtekhelyekkel. Ebben annyi igazság lehet, hogy elvileg valóban kiépítettek ott állomást, de az a projekt nem sokáig tartott – most viszont olyasmit fedeztek fel, ami talán mindent megváltoztathat.

Állítólag a Google térkép segítségével találtak az Antarktiszon egy jégbe zárt, titkos ajtót, és sokak szerint az lehetett annak idején Hitler rejtett bunkere, ahová esetleg az élete utolsó éveiben elbújt – legalábbis egyes egészen elterjedt összeesküvés-elméletek szerint.

Viszont hozzá kell tennünk, hogy a gyorsan terjedő Google térkép felvételen nem biztos, hogy egy ajtó szerepel, hiszen bármi lehet, és könnyen elképzelhető, hogy az emberek csak belelátják a dolgokat. Mindenki szereti az izgalmas elméleteket, főleg az ehhez hasonló témákkal kapcsolatban, de szokás szerint erre sincs semmilyen bizonyíték, csupán egy teória, amivel éppen tudnak foglalkozni a konteósok.

Akit érdekel, az ide kattintva megnézheti a képet az állítólagos Hitler bunkerről, aminek a pontos helyszínét egyelőre nem árulták el.

Aki pedig az Antarktisz további rejtélyeiről szeretne olvasni, annak ezt a cikket ajánljuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás