promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 csoport hatalmas pofonba fog beleszaladni, pedig harciasan hirdeti a műsorát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet a TV2 képernyőjén nem fog tudni feltűnni az a sztár, akit annyira várnak.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik idén nyáron nem csak itthon, hanem külföldön is mindenhol címlapokra került. A tehetséges játékos 70 millió euróért cserében Lipcséből Liverpoolba igazolt, ezzel pedig a legdrágább magyar játékossá vált a történelemben.

Szoboszlai pályafutása az osztrák Red Bull Salzburgnál indult, ahol 2019-20-ban az osztrák Bundesliga legjobb játékosának választották. A Salzburg színeiben kétszer is játszott a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében, és mindkét alkalommal gólt szerzett. Nem csoda, hogy már itt felfigyeltek rá, sőt mi több, Jürgen Klopp is kiszúrta.

Szoboszlai Dominik abszolút motivált, és már az elején elmondta, hogy hogy célja, hogy minél több címet nyerjen az angol klubbal, akár gólokkal, akár gólpasszokkal járuljon hozzá a sikerhez. A Liverpool jelenleg az Európa Ligában szerepel, de Szoboszlai szerint ez nem befolyásolta a döntését. Természetesen végig az lesz a cél, hogy 2023-2024-es szezon után már a Bajnokok Ligájában szerepeljen a csapat.

Közben nem csak itthon, hanem a külföldi sajtóban is óriási az érdeklődés Szoboszlai iránt. A magyar játékosnak meg kell szoknia, hogy olykor még a bulvár sajtó is vele foglalkozik Angliában.

A TV2 csoport is látja Szoboszlai Dominikban a lehetőséget, és néhány csatornájukon, köztük a Super TV2-n is lehetett látni egy reklámot. Ezen Szoboszlai arcképe szerepelt, a Premier League logó, valamint hogy a Spíler 1-en követni lehet majd vasárnap 11-órától a Liverpool – Leicester mérkőzést.

Azonban itt voltak bakik: ez ugye nem Premier League meccs lesz, mielőtt sokan azt hinnék, hogy kezdődik a szezon, hanem barátságos felkészülési mérkőzés. A másik az, hogy bár a Spíler 1 biztosan fogja adni a mérkőzést, ennek akkor lehetne üdítő nézettsége, ha Szoboszlai Dominikot esetleg pályára küldik, de ennek sajnos jelenleg kicsi az esélye.

A középpályás a Liverpool egyik edzésén kisebb rúgást kapott, ami miatt megrándult a bokája. A sérülés miatt a magyar sztárfocistának ki kellett hagynia a hétfői felkészülési meccset a Fürth ellen, aminek 4-4 lett a végeredménye.

„Ha lenne ma egy Premier League-meccsünk, vagy bármi más, játszhatna. Tehát nem kockáztatunk, és meglátjuk, mit kezdünk a Leicester elleni meccssel az utazások és ehhez hasonló dolgok után. De a Bayern-meccsre biztosan készen áll”

- mondta Jürgen Klopp, aki felhívta tehát a figyelmet, hogy Szoboszlai sérülése nem komoly. Ettől még benne van a pakliban, hogy a Leicester meccsen még nem fogják pályára küldeni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás