promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka leleplezte, mi folyik a TV2 stúdiójában, ezt nem akarta tovább titkolni
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka mellett megjelent Tóth Gabi is, aki azonban súlyos titkolózásba kezdett.

Ugyebár zakatol a nyár, így Majkának és a zenekarának rengeteg koncertje van. Ma este például már a debreceni Campus fesztiválon fogják bulizásra bírni a közönséget, de bejelentették a Budapest Parkos duplázásukat is.

Tóth Gabi szintén így van ezzel, aki nem olyan rég belevágott egy erdélyi turnéba a zenekarával, ahol elmondása szerint is nagyon sok szeretett kapott. Ebből pozitívan tudott építkezni az énekesnő, amire erősen szüksége volt, mivel rengeteg támadást kapott mostanában. Tóth Gabinak iszonyatosan hiányzott Krausz Gábor, na meg a közös lányuk, Hannaróza, aki nélkül még nagyon nehezen tud meglenni.

A pár Szentendrét választotta új lakhelyéül, ahol egy kertes házat vettek meg. Tóth Gabi és Krausz Gábor folyamatosan számolnak be Instagramon arról, hogy állnak a ház szépítgetésével.

Közben pörög az élet a TV2-nél, mivel javában zajlik a Sztárban sztár leszek! forgatása. Ez most Köllő Babett, Pápai Joci, valamint a fent említett Tóth Gabi és Majka életét is felborítja egy kicsit.

Majka és Tóth Gabi között azért olykor szokott lenni feszültség a Sztárban sztár felvételein, de most úgy döntöttek megmutatják, hogy mi folyik a TV2 stúdiójában. Valahogy így néznek ki a forgatási szünetek. Azért Majka és Tóth Gabi lehet szándékosan állt be egymással szembe.

A TV2 valószínűleg ismét nézettségi rekordokat fog döntögetni a Sztárban sztár leszek! új évadával, de azért az RTL is készül odacsapni a The Voice-szal, ahol például pont Majka egykori zenésztársa, Curtis lesz a zsűri.

Közben Tóth Gabi nem olyan rég arról számolt be, a 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában, hogy valamilyen új zenei projektben fog részt venni, de még hatalmas a titkolózás. Később derült majd ki az is, hogy mikor indul a TV2-n a Sztárban sztár leszek! új szezonja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás