promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy horrofilmben sincs ennyi vér: szörnyű sérülés a Bajnokok Ligájában
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Chelsea sztárja, Melanie Leupolz ijesztő sérülést szenvedett az UEFA Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, meg is mutatjuk ezt videón.

A 2021-es év nagyszerűen alakult a Chelsea számára. A londoni Kékek csapata története második Bajnokok Ligája győzelmet aratta a férfiak sorozatában. Sőt, a nőknél először jutott fináléba a klub, bár ott simán kikapott az FC Barcelonától. Az angol lányok most ismét nagyon igyekeznek, hogy lehetőséget kapjanak a végső győzelemre, lévén tegnap este bejutottak az idei kiírás elődöntőjébe. A nyolcszoros rekordgyőztes Lyon-t ejtette ki tegnap este a Chelsea a negyeddöntőben. A franciaországi odavágón győzni tudtak ugyan, ám végül csak tizenegyesekkel tudtak felülkerekedni a vendégeken. A Kékek ellenfele a döntőbejutásért pedig hogy-hogy nem egy bizonyos FC Barcelona lesz. A másik ágon az örökös rivális Arsenal találkozik a Wolfsburggal. Előbbi egyszer, utóbbi kétszer nyerte már meg a BL-t. 

Szinte tökéletesen meglepő, hogy egészen a visszavágó hajrájáig kellett várni arra, hogy beinduljanak a mérkőzés eseményei. Valamivel több, mint egy órányi játék után brutálisan szörnyű sérülést szenvedett a Chelsea légiósa, Melanie Leupolz. A német válogatott középpályás régi ismerősével, Danielle van de Donkkal ütközött. A korábbi Arsenal-kedvenc úgy tarolta le ellenfelét, hogy az arccal lefelé terült el a földön. Ekkor még nem is sejthettük, hogy mekkora a baj.

Négy percnyi ápolás következett, ugyanis a játékvezető eddig engedte azt, hogy a vérbe borult arcú Leupolzot ápolgassák. A 29. születésnapja előtt álló hölgyemény orrából ömlött a vér, azt csak hatalmas küzdelem árán tudták elállítani. Természetesen a szépséges játékost könnyek között kísérték le a pályáról, hogy aztán trénere gyorsan le is cserélje a sérülés miatt. 

Érdekesség, hogy a Lyon csak a hosszabbításban állította be a pályára az addig kispadozó magyar sztárt, a német válogtottságot nemrég lemondó Marozsán Dzsenifert, aki a jövőben csak a klubjára szeretne koncentrálni. Állítólag Leupolz kisasszony nem csak a Chelsea továbbjutása miatt, de még saját magának is örülhet: elsődleges vizsgálatok szerint nem tört el az orra. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás