promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító órabért adna Messinek Cristiano Ronaldóék legnagyobb ellensége
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lionel Messii régi ellenfele, Cristiano Ronaldo után igazolhat Szaúd-Arábiába az álomfizetésért cserébe, ha elfogadja az érte állítólag bejelentkező Al-Ittihad ajánlatát. 

Lassan már öt éve annak, hogy hosszú idő után elváltak Leo Messi és a Cristiano Ronaldo útjai. Az argentin varázsló még pár évet lehúzott az FC Barcelonában, hogy aztán dicstelenül távozhasson az őt kirúgó katalánoktól, ám a portugál hamarabb kapcsolt, és a csúcson hagyta el a Real Madridot. Igaz, "CR7" csak eleinte volt sikeres az olasz Juventus-nál, aztán ott is megbukott, hogy aztán végleg lerombolja nimbuszát az európai topfutballban, amikor másodjára is nekifutott a Manchester Unitednak. 

A két évvel idősebb, és már harminc nyolc esztendős Ronaldo a világbajnokság előtt szabályosan kirúgatta magát a "Vörös Ördögöktől", és mára a szaúdi ligaelsőnél, az Al-Naszrnál játszik. Új klubjának vezéralakja, a gyenge kezdés után hármasával-négyesével rugdossa a gólokat. Jelenleg Messi is remekel a Paris Saint-Germainnél.

Azonban az idény végén lejár a szerződése a párizsi kirakatklubnál, és egyáltalán nem tűnik úgy, hogy a jövőben ráépítenék a csapatot, dacára a friss világbajnoki címnek, vagy a FIFA egyéni elismerésének. Állítólag az FC Barcelona már bejelentkezett azért, hogy visszavigye a dél-amerikai szupersztárt. A klub vezetőedzője, Xavi saját maga számolt be arról, hogy szívesen látná régi harcostársát a Camp Nou-ban. Sőt, a pletykák szerint Messi képviselőjeként a saját édesapja tárgyalt nemrég a Barca vezetőségével. 

A barcauniversal.com szerint azonban lehetséges, hogy hiábavaló a barcelonai érdeklődés, és végül Messi is a Közel-Keleten köthet ki. A honlap arról ír, hogy a szaúdi Pro League-ben második helyen álló Al-Ittihad várja tárt karokkal a támadót. A transzferhír arról regél, hogy szezononként 88 millió eurót fizetnének Messinek. Ez lebontva valamivel több, mint ezer kifizetett eurót jelentene a focista számára óránként még akkor is, amikor szabad idejét tölti, vagy konkrétan éppen alszik. Ez talán már tényleg egy kicsit több, mint irreális, azonban a helyi viszonyok mellett, mint a milliárdos olajmágnások klánjai, aligha meglepő. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás