promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi gólja a csúcsra juttatta feleségét, földöntúli ovációval ünnepelte férje lövését
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lionel Messi legújabb PSG-gólja után feleségét az orgazmus kerülgette Párizsban a hazai lelátón, miközben férjét a pályán jól megtermett izzadt férfiak ölelgették a nagyszerű győzelem kiharcolásáért. 

A tavaly év végi világbajnokság után nehezen talál magának állandósult, jó formát a Paris Saint-Germain csapata. A világ egyik leggazdagabb klubját hiába alkotják a világ legjobb játékosai, a francia bajnokság közepesen jó színvonala egyszerűen képtelen megfelelő keretet biztosítani Kylian Mbappé és társai számára. A PSG természetesen egyeduralkodó a helyi bajnokságban, ám néha még ott is megszenvednek a jobb és rosszabb együttesek ellen is. 

Ez a szenvedés volt folyamatban tegnap délután is, ám az odaadás és az önfeláldozás végül három pontot ért a párizsiak számára. Ráadásul a siker vezéráldozattal járt, lévén Neymart komoly térdfájdalmakkal és könnyekkel az arcán vitték le a pályáról. Sajnálatos sérüléséről egyelőre nincs információnk, de könnyen lehet, hogy a brazil fenegyerekre hosszú kihagyás vár. 

Azonban Neymar személyes tragédiáját elhalványította a korábbi Barcelona-kedvenc, Lionel Messi csillogása. A veterán argentin zsenit a ráadás pillanataiban lerántották a tizenhatos előterében. A teljesen jogosan megítélt szabadrúgást pedig elemi erővel vágta a rettegő sorfal és a kapus "asszisztálásával" a kapuba. Messiék öröménél talán csak felesége boldogsága volt nagyobb. Antonella asszony ugyanis földöntúli ovációval ünnepelte férje legújabb párizsi hőstettét. 

Mint ismert, Antonella a korábbi évek sikerei és nehézségei mellett is kitartott a jó Leo mellett. A pár még gyermekként szeretett egymásba, és a lány követte Messit még Spanyolországba is, mikor az elhagyta tiniként Argentínát. Mára pedig szült és nevel vele együtt három fiút, mégpedig Thiago (10 éves, Mateo (7) és Ciro (4) személyében. A tüzes, és állítólag roppant féltékeny természetű Antonella sosem felejtett el nő maradni a focista mellett, nyaralásaik alkalmával gyakran fedett fel kerek bájaiból sok mindent tanga-bikinijeivel. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás