promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darázsderekú szexbomba doppingolja az ex-Fradi csatárt Spanyolországban
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gólkirályi címet ígérő Uzuni a kerekfenekű Uardával édesíti meg mindennapjait Spanyolországban. A korábbi Ferencváros-légiós immár egy éve játszik a Granada együttesében, mellyel korábban megjárta a poklot, ám most nagyon jól állnak a dolgaik. 

Alig másfél évig erősítette a rekordbajnok Fradit, mégis az elmúlt évek egyik legjobb légiósának számított a kilencedik kerületieknél az albán válogatott Myrto Uzuni. A 27 éves támadó két bajnoki cím részese volt Magyarországon, ám tavaly január óta a spanyol ligában vitézkedő Granada frontembere. Mindeközben pedig a szerelem is rátalált. Ugyan a csapatával a Real Madrid és a Barcelona bajnokságából, vagyis a LaLigából kiesve a második vonalban találták magukat, a határozott tekintetű Uzuni igazán elemében van. 

Az albán csatárcsillag nem remekelt a legfelső szinten, de a LaLiga2 mezőnyében az egyik legjobb játékosnak számít. Tizenkét találatával vezeti a góllövőlistát, miközben a Granada a tabella hetedik helyén állva még bőven esélyes a visszajutásra az élvonalba. Uzuni a csak a legnagyobbakra jellemző produkcióval is előrukkolt már: még augusztusban mesterhármast ért el a Villareal B elleni rangadón. Sajnos hősünk kényszerpihenőjét tölti immár két hete, a combahajlító-izmának sérülése miatt. Uzuni a saját ígérete szerint szeretné minimum 20-25 góllal befejezni az idei szezont, melyen fogadkozására a Nemzeti Sport Online hívta fel a figyelmet még a minap.  

És, hogy a természetes tehetségen kívül mi az, ami még hajtja Uzunit? A már fentebb említett szerelem. Az albán tehetség tavaly jött össze a szemrevaló honfitársnőjével, Uarda Hyseniivel. A mindössze 20 éves leányzóról a tiranai média is meglehetősen keveset tud. Csupán csak az biztos, hogy a szerelmesek a lehető legtöbb időt töltik együtt, Uarda gyakran megfordul párja meccsein, legyen szó válogatott vagy klub fellépésről. A csak Uanxi művésznevet viselő hölgyemény persze büszkén pózol az Uzunitól kapott drága ajándékokkal és utazásokkal az Instagramon, melyek közül pár szemrevaló képet csak nála láthattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás