promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Országos Meteorológiai Szolgálat kegyetlenül odaszúrt a Fradinak – külön időjárást-jelentést kapott a magyar csapat
Borítókép:  Profimedia - Ferencvaros TC - Crvena Zvezda
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ferencváros amúgy se érezheti túl jól magát, de az OMSZ úgy döntött, hogy egy Instagramos-posztban még jobban elszomorítja a csapatot.

Magyarországon nem volt okunk a panaszra, mert a vénasszonyok nyara kellemes 20 foknál is magasabb maximumokat hozott. Közben az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) azért már figyelmeztet az előrejelzésében, hogy egy igazán hűvös hajnal vár a keleten, északkeleten élőkre, mert akár -2 fokig is süllyedhet a hőmérséklet.

Arra persze senki sem számított, hogy az OMSZ a Ferencváros csapatának fog készíteni egy külön időjárás jelentést.

Nem igazán figyeltek az emberek az Iváncsa – Ferencváros TC összecsapásra a MOL Magyar Kupában, mivel mindenki úgy gondolta, hogy a zöld-fehérek egy sima győzelmet fognak összehozni még idegenben is. Ez nem meglepő, mivel az Iváncsa egy NBIII-as csapat.

A legjobb 16 közé jutásért játszották a meccset, amit a kiscsapat 3–2-re nyert meg a hosszabbításban. A kétszer 15 perc ráadás a 2–2-es eredmény után következett. Végül Kercsó Bence gólja beakadt a hálóba a 96. percben, és meglepő módon a Fradinak erre már nem volt válasza.

A Ferencváros harmadik győzelmével és kilenc pontjával magyar csúcsot állított fel az európai kupasorozatok csoportkörére vonatkozóan, egyúttal megőrizte első helyét a négyesében az Európa-ligában. A magyar bajnokságban is vezetik a tabellát, ráadásul úgy, hogy van két elmaradt meccsük, ezért is volt fura a mostani botlásuk.

A Fradi nem igazán érezheti most kellemesen magát, és erre az Országos Meteorológiai Szolgálat is rátett egy lapáttal, mivel odaszúrtak a magyar csapatnak, miközben megosztották a jelenleg teljesen érdektelen UV-térképet.

„Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-Index mellett ekkorát lehet égni… ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ (Meteorológiai észlelések) rendszerünkből egészen biztosan!”

– írták a térképhez.

A lényeg, hogy az Iváncsa történelmet írt a Fradi ellen, és a győzelmük most valóban a Holdról is látszik. A mérkőzés összefoglalóját ide kattintva tudjátok megnézni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás