promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón Cristiano Ronaldo legújabb hisztije, amit még az edzője sem hagyott szó nélkül
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ötszörös Aranylabdás, 37 éves gólvágó percekkel az utolsó sípszó előtt látványosan felállt a kispadról, és távozott a játékoskijárón át. Edzője a mérkőzés után cseppet sem volt boldog ettől, hiszen csapata remek teljesítményéről vonta el a sajtó figyelmét.

Szerda este, magyar idő szerint 21:15 órakor rendezték meg az Old Traffordon, Manchesterben a Manchester United–Tottenham Hotspur Premier League találkozót, amely a 10. fordulója volt az idei kiírásnak. A találkozó parázs rangadónak ígérkezett, hiszen a londoni csapat a 3., a manchesteri együttes pedig az 5. helyet foglalta el a tabellán az összecsapást megelőzően. 

A meccsen Cristiano Ronaldo nem szerepelt a kezdőcsapatban, a kispadon foglalt helyet. A kezdősípszót követően a hazaiak akarata érvényesült, támadást támadásra halmozott a manchesteri csapat, az olasz Conte által vezetett Tottenham az első félidőben végig kétségbeesett védekezéssel volt elfoglalva. A temérdek helyzet ellenére a United nem tudta megszerezni a vezetést az első félidőben – amelynek a vége felé Ronaldo el is kezdett melegíteni –, ennek ellenére a szünetben nem cserélte be őt Erik Ten Hag.

A 47. percben végre megtört a jég: Fred megpattanó lövése után 1–0-ra vezetett a Manchester United. A Tottenham pár percig éledezett, utána ismét magához ragadta az irányítást a manchesteri csapat, Antony és Rashford bizonyult veszélyesnek időről-időre a kapu előtt. A 69. percben megszületett a második gól is, ezúttal Bruno Fernandes lőtte ki a felső sarkot. A kamera gyakran pásztázta a kispadot, Ronaldo cseppet sem volt elégedett azzal, hogy nem kap lehetőséget. Mivel innentől kezdve a hátralévő időben a győztes állás megőrzése volt a fő cél, érthető módon Ten Hag nem Ronaldót, egy újabb csatárt hozott be, hanem a középpályát és a védelmet erősítette a cseréivel.

Ekkor érkezett el a 89. perc, amikor is a portugál klasszis nemes egyszerűséggel felállt, és kisétált a játékoskijárón. Nem sűrűn látni ilyesmit ilyen szinten, érdemes megtekinteni a videót Ronaldo hisztisnek titulálható viselkedésről:

Az angol rekordbajnok edzőjét megkérdezték a mérkőzés utáni interjúban, hogy mit gondol Ronaldo magánszámáról, ő pedig frusztrált arckifejezéssel így fogalmazott:

"Láttam, hogy lesétált a pályáról. Azóta nem beszéltem vele, majd holnap elrendezem az ügyet. Ma ünneplünk, és örülünk a győzelemnek."

Nagy kérdés, hogy ezután hogyan alakul a nemrég 700. klubgólját elérő portugál sorsa, egyes források azt rebesgetik, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a csapatból, de legkésőbb 2023 nyarán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás